Bella Hadid Kimdir?

Versace’nin online defilesi ile beğeni toplayan Bella Hadid babası Mohamed Hadid’in açıklamaları ile gündeme geldi. Mohamed Hadid’in açıklamalarına göre Bella Hadid’in gerçek ismi ne? Bella Hadid Müslüman mı?

22.03.2021-16:52 - (Son Güncelleme: 22.03.2021-16:52) Bella Hadid Kimdir?

Filistin asıllı baba ve Hollanda asıllı annenin çocuğu olan Bella Hadid modellik kariyerine Gigi Hadid ile birlikte başlamıştır. Gigi Hadid’in aksine küçük yaşta modellik yapmayan ünlü manken 2014 yılıyla birlikte modellik ajansıyla anlaşma imzalayarak resmi olarak modellik kariyerine başlamıştır. Dünyanın her yerinde ilgiyle takip edilen Bella Hadid kimdir? Bella Hadid kaç yaşında? Bella Hadid boyu kaç?

BELLA HADİD KAÇ YAŞINDA?

Ablası Gigi Hadid ve kardeşi Anwar Hadid gibi son dönemde oldukça popüler olan Bella, Parsons Tasarım Okulu’nda Fotoğrafçılık eğitimini tamamlamak adına modelliğe ara verdi. Modelliğin yanı sıra spora da oldukça ilgili olan Hadid, binicilik dalında olimpiyatlara katılmak istemiş fakat Laym rahatsızlığı nedeniyle bu hayalinden vazgeçmek zorunda kalmıştır. 1.75 boyunda olan ünlü model filistin asıllıdır. Los Angeles’ta doğan Bella fotoğrafçılık okurken moda fotoğprafçılığı alanında eğitim almıştır. Eğitim süreci boyunca birden fazla alanda kendini geliştiren güzel manken oyunculuk konusunda da kendine güveniyor. Ablası Gigi Hadid ile birlikte birçok defilede boy gösteren manken dünyaca ünlü markaların marka yüzü olmuştur. Londra, Milan, New York gibi şehirlerde düzenlenen moda haftalarında boy gösteren manken ilk çıkışını Vogue Türkiye’ye kapak olmasıyla yapmıştır. Mert Alaş’ın çekimini yaptığı Vogue sayısı Bella’nın kariyerinde önemli bir yere sahiptir. Vouge dergisinin yanı sıra Elle, V gibi moda dergilerinde de yer alarak fotomodellik kariyerinde hızla ilerleyen mankenin Victoria’s Secret defilesindeki performansı da eleştirmenlerce tam not almıştır.

BELLA HADİD SEVGİLİSİ

İlk modelliği 2014 yılında yapan Bella, New York Moda Haftası’nda boy gösterdi. Ardından katıldığı Balmain çekimleri ile moda dünyasında adından söz ettirmeyi başaran model ikili ilişkileri ile de güneme gelmeye devam ediyor. Toplam 7 kardeşi olan Bella Hadid The Weenkd ile yaşadığı çalkantılı ilişki ile dünya gündeminde yer almaya devam ediyor. İkili ilk olarak 2015 yılında Coachella festivalinde görülmüştü. Grubun “In the Night” klibinde oynayan manken ile grubun vokali Abel, 2016 yılında yoğun programa sahip oldukları gerekçesiyle ayrıldı. 2018 yılında tekrar bir araya gelen ikili son olarak 2019 yılında bir araya gelmişti. 


BELLA HADİD MÜSLÜMAN MI?

Filistin kökenli olan ünlü manken “Müslüman olmaktan gurur duyuyorum” açıklamaları ile gündeme gelmişti. 2017 İsrail Büyükelçiliği’nin Kudüs’e taşınması kararına karşın kardeşi ile birlikte protestolara katılmıştır.


DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal