ABD'li Dev Bankadan Bitcoin'le İlgili Kritik Tahmin!

ABD'li dev banka Goldman Sachs'tan da Bitcoin hakkında kritik bir tahmin geldi. ABD'li dev banka Bitcoin'in 6 haneli dolar seviyelerine çıkacağını iddia etti.

05.01.2022-12:15 - (Son Güncelleme: 14.02.2022-11:56)

Kripto para piyasalarında son dönemlerde durgunluk devam ediyor. Daha önceki günlerde El Salvador'un Bitcoin'i resmi para ilan etmesinden sonra bir miktar da olsa yükselişe geçen piyasalar dar bir bantta yine tıkalı kalmış durumda. Bir başka yandan da El Salvador Başkanı Nayib Bukele, Bitcoin'in 2022 yılında 100 bin doları bulacağını ifade etmişti. El Salvador başkanının açıklamasından sonra ABD'li dev banka Goldman Sachs'tan da kripto para olan Bitcoin ile ilgili kritik bir tahmin geldi.

GOLDMAN SACHS'TAN BİTCOİN HAKKINDA İLGİ ÇEKİCİ TAHMİN

Kripto para piyasaları bir türlü istemiş olduğu yükselişe geçemiyor. Uzun bir süredir durgun olan piyasalarda bekleyiş sürüyor. El Salvador başkanı Bukele, Bitcoin'in 2022 yılında 100 bin dolar seviyesine ulaşması sürecinde iki ülkenin daha, Bitcoin'i yasal para birimi olarak kabul edeceğini ifade etmişti. Bir kritik açıklamada ABD'li banka Goldman Sachs'tan geldi.


BİTCOİN 100 BİN DOLARA ULAŞABİLİR 

ABD'li dev banka Goldman Sachs, bir analiz raporu yayımlayarak Bitcoin'in 100 bin dolar seviyesini göreceğini ifade etti. Aynı zaman içerisinde yayımlanan söz konusu raporda Bitcoin'in 100 bin dolar seviyesine ulaşarak altının piyasa hakimiyetini de elinden alacağını paylaştı.

DEV BANKADAN KRİPTO PARA PİYASALARIYLA İLGİLİ KRİTİK TAHMİN 

Kurumsal yatırımcı olanların Bitcoin'e yatırımları artırmasının yükseliş için öncü bir gösterge olarak kabul edildiğine değinen Goldman Sachs, 2021 senesinde Bitcoin'in yüzde 60 getiri, altının ise yalnızca yüzde 4 getiri sağlamış olduğu verisini paylaştı. Genç neslin de altından gün geçtikçe uzaklaştığını iddia eden Goldman Sachs, gençlerin dijital altın olarak kabul ettikleri Bitcoin'e ilgilerinin de arttığını notları arasına ekledi.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal