Abdelhak Nouri Uzun Süre Sonra Komadan Çıktı

2017 senesinde maç sırasında kalbi duran ve 2 sene 9 aydır komada olan Abdelhak Nouri'den sevindirici haber geldi.

27.03.2020-08:40 - (Son Güncelleme: 27.03.2020-12:19) Abdelhak Nouri Uzun Süre Sonra Komadan Çıktı

8 Temmuz 2017'de Ajax'ın Werder Bremen ile yaptığı karşılaşmada kalbi duran ve 2 sene 9 ay sonra komadan uyanabilen Abdelhak Nouri'nin son hali ile alakalı ağabeyinden açıklama yapıldı. Hollanda'da katıldığı bir TV programında anlatan büyük ağabeyi Abderrahim yaptığı konuşmada kardeşinin yaşam savaşına devam ettiğini ve bir şekilde iletişim kurabildiklerini ve kendi halinde yapabildiği şeyleri paylaştı.

Abdelhak Nouri

'NEREDE OLDUĞUNUN FARKINDA'

Son haliyle alakalı "Uyuyor, uyanıyor, yiyor ama yataktan kalkamıyor. Son zamanlarda kaşlarını kaldırarak geliştirdiğimiz bir iletişim şeklimiz var. Bu onun için en iyi spor olarak görünüyor. Nerede olduğunun farkında, ailesi ile olduğunun farında. Onunla sık sık konuşuyoruz ve maçları bile izliyoruz." ifadelerini kullandı.

Nouri'nin yaşanan üzücü olayın ardından yaşam savaşına devam ettiğini ifade eden ağabeyi, Nouri'nin kendileriyle beraber olduğu için Allah'a hep şükrettiklerini söyledi.

20 DAKİKA BOYUNCA KALP MASAJI YAPILMIŞTI

8 Temmuz 2017'de Ajax'la Werder Bremen'in kozlarını paylaştığı hazırlık maçının 72. dakikasında kalp ritmi bozukluğu sebebiyle kendini yere bırakan 22 yaşındaki genç futbolcu Abdelhak Nouri'ye 20 dakikalık bir süre boyunca kalp masajı yapılmıştı.

Daha sonra helikopter ile hastaneye yetiştirilen Nouri'nin beyninde ciddi ve kalıcı bir hasar oluştuğu doktorları tarafından açıklanmıştı.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal