ABD'de bir adam elini yastığın altına attığında 7 metrelik bir yılanla karşılaştı

Amerika Birleşik Devletleri'nin Kaliforniya eyaletinde yaşayan Alex Trejo isimli bir kişinin başına gelenler pes dedirtti. Koltukta uyuma hazırlığında olan Trejo, elini yastığın altına attığında 7 metrelik bir yılanla göz göze geldi.

06.04.2022-11:35 - (Son Güncelleme: 06.04.2022-13:00) ABD'de bir adam elini yastığın altına attığında 7 metrelik bir yılanla karşılaştı

Özel bir ajansında haberine göre, Trejo, uykuya yattığı sırada yastığının altından çıkan bir yılanı görünce şaşkınlığını gizleyemedi. 7 metrelik yılanı boyun ve gövde bölgesinden tutan Trejo o anları sosyal medyadan paylaştı. Trejo, evde bulduğu yılanın Amerika Birleşik Devletleri'ne özgü bir yılan türü olmadığını belirterek şaşkınlık yaşadıklarını söyledi.

Yılanla göz göze geldi

Kaliforniya'da yaşayan Alex Trejo isimli bir kişinin başına gelenler pes dedirtti. Koltukta uyuma hazırlığında olan Trejo, elini yastığın altına attığında 7 metrelik bir yılanla göz göze geldi.


Gömleğine sarıldı

Yılanı evden çıkartmak için büyük bir çaba sarf ettiklerini ifade eden Trejo, yılanın cildinde değil gömleğinde hasar bıraktığını dile getirdi.

Veterinere götürülen yılanın solunum yolu tedavisine alındığını söyleyen Trejo, sahibini aradıklarını anlattı.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal