Son dakika: ABD’de sokak ortasında silahlı saldırı birçok kişi hayatını kaybetti

Ajanslardan gelen son dakika bilgisine göre ABD’de kimliği belirlenemeyen kişiler tarafından sivillere ateş açıldı. Birçok kişi hayatını kaybetti.

03.04.2022-15:58 - (Son Güncelleme: 03.04.2022-15:58) Son dakika: ABD’de sokak ortasında silahlı saldırı birçok kişi hayatını kaybetti

ABD’de korku dolu anlar. Kaliforniya eyaletinde eli silahlı bir saldırgan sokakta dehşet saçtı. Rasgele sağa sola ateş eden saldırgan, 6 kişinin hayatını kaybetmesine neden olurken, 9 kişi yaralandı.

6 kişi hayatını kaybetti

Pazar sabahına silah sesleri ile uyanan ABD, Kaliforniya'nın Sacramento kentindeki silahlı saldırı ile uyandı. Şehir merkezinde meydana gelen saldırıda 6 kişi hayatını kaybederken, 9 kişi de yaralandı. Çevredekilerin ihbarı üzerine olay yerine polis ekipleri yönlendirildi. Olay yerine gelen ekipler ise sokağı giriş ve çıkışlara kapatarak, yaralıları hastaneye kaldırdı. 

Nedeni henüz belli değil

Sokak ortasında bir anda ateş etmeye başlayan saldırganın neden böyle bir eylem yaptığı henüz bilinmezken, olaya bakan polis çavuşu Zach Eaton, "Vatandaşlarımızın bölgeye yaklaşmamasını istiyoruz, şu anda neler olduğu net değil. Sacramento polisi çalışmalarını sürdürüyor" şeklinde konuştu. 

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal