ABD'de Müslümanlar New York Times Meydanı'nda ilk kez Teravih Namazı kıldı

ABD’de bulunan New York kentinin Times Meydanı’nda tarihte ilk kez Müslümanlar teravih namazı kıldı. O anlara ait görüntüler sosyal medyada gündem oldu. İşte o görüntüler..

04.04.2022-08:07 - (Son Güncelleme: 04.04.2022-09:37)

Amerika Birleşik Devletleri’nin New York kentinde bulunan Times Meydanı’nda müslümanlar tarihte bir ilk gerçekleştirerek teravih namazı kıldı. 

ABD’li Müslümanların Ramazan ayını karşılamak ve İslam inancının barışçıl bir din olduğunu sergilemek için teravih namazını bu meydanda kıldığı öğrenildi. 

Sosyal medyada gündem oldu

Times Meydanı'nda Müslümanların namaz kılması insanların dikkatini çekti. Müslümanların ABD'de bulunan Times Meydanı'nda ilk kez kıldıkları teravih namazının fotoğraflarını çekenler ve video kaydına alanlar oldu.

New York Times Meydanı'nda Teravih Namazı

Amerika Birleşik Devletleri’nin New York kentinde bulunan Times Meydanı’nda Müslümanların Teravih Namazı kıldığı anlara ilişkin görüntüler kısa sürede sosyal medyada gündem oldu.

Aynı olgunluğun dünyanın her yerinde her inanç için geçerli olmasını diliyorum

Gazeteci Ömer Faruk Görçin, meydanda kılınan teravih namazına ait görüntüleri sosyal medyada: "Amerikalı Müslümanlar, New York'un meşhur Times Meydanı'nda teravih namazı kıldı. İzinlerini almışlar, kimse de bir şey dememiş, aynı olgunluğun dünyanın her yerinde her inanç için geçerli olmasını diliyorum." ifadelerini kullanarak paylaştı.

New York Times Meydanı'nda Teravih Namazı

Sosyal medya aktivisti Shahnawaz Ansari ise: "New York kentinin Times Meydanı Ramazan" ifadeleri ile meydandaki teravih namazının videosunu sosyal medya hesabından paylaştı.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal