ABD tatiline çıkan ünlü oyuncu Kerem Bürsin çıktığı seyahatte trafik kazası mı geçirdi? Menajerinden ilk açıklama geldi!

Ekranların sevilen oyuncusu Kerem Bürsin hakkında sevenlerini korkutan haber geldi. Ünlü oyuncu ABD yolculuğunda trafik kazası mı geçirdi? İşte Bürsin'den ilk açıklama...

01.04.2022-09:16 - (Son Güncelleme: 01.04.2022-09:16) ABD tatiline çıkan ünlü oyuncu Kerem Bürsin çıktığı seyahatte trafik kazası mı geçirdi? Menajerinden ilk açıklama geldi!

Yer aldığı her projede göstermiş olduğu oyunculuk performansıyla akıllara kazınan Kerem Bürsin, adından başarıyla söz ettirmeye devam ediyor. Yıllardır sürdürdüğü başarılı oyunculuk kariyerinin yanı sıra özel hayatıyla da oldukça merak edilen ünlü oyuncu, uzun bir süredir meslektaşı Hande Erçel'le aşk yaşamıştı. Geçtiğimiz aylarda ilişkilerini noktalayan ünlü çiftten, önceki gün kötü haber geldi. Seyahat amacıyla ABD'ye giden Bürsin'in kaza geçirdiği iddia gündeme bomba gibi düştü. Büyük bir hayran kitlesi bulunan  ve kaza geçirdiği haberiyle sevenlerini korkutan Kerem Bürsin'den ise konuya ilişkin ilk açıklama geldi. 

Bürsin'in menajerinden ilk açıklama geldi

Dizi ve filmlerin aranan yüzü ünlü oyuncu Kerem Bürsin, önceki gün ABD'ye tatil amacıyla gitmişti. Oradan sosyal medya paylaşımlarını sürdüren Bürsin hakkında hayranlarını korkutan bir haber geldi. Bunun üzerine ünlü oyuncunun menajerinden ilk açıklama geldi. ABD'nin Pensilvanya Eyaleti'nde 80 aracın karıştığı ve hayatını kaybeden kişi sayısının da 6 kişi olduğu belirtilmişti. Bürsin'in de kaza geçirdiği iddialarından sonra menajeri sessizliğini bozarak; ''Yok öyle bir şey'' yanıtını verdi. 

Kerem Bürsin trafik kazası mı geçirdi

Aşk hayatıyla ilgili basın açıklaması da yapılmıştı

Hande Erçel'le yaşadığı ayrılık sonrasında adı birçok kişiyle anılan Kerem Bürsin'in ajansı da konuya ilişkin bir basın açıklaması yapılarak son noktayı koymuştu. Yapılan açıklamaya göre; ''Son zamanlarda basında yer alan haberler için maalesef böyle bir dönemde bir açıklama yapma gereği duymaktayız. Dünyanın ve ülkemizin geçtiği bu sancılı ve hoş olmayan süreçte gündemin bu şekilde meşgul edilmemesini isteriz. Kerem Bürsin adının geçtiği haberler hiçbir şekilde doğru değildir. Ajansı ve kendisi dışında çıkan haberlerin hiçbir doğruluk payı yoktur. Oyuncumuz Kerem’in hayatında kimse olmamakla birlikte işlerimize her zamanki yoğun tempo ile devam etmekteyiz. Değerli magazin mensuplarının da bu süreç içerisinde sadece oyuncumuza değil ama herkese böyle hassas bir dönemde saygı duyulmasını rica ederiz'' ifadelerine yer verilmişti. 

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal