Star TV Pelin'in Mutfağı 1. bölüm konukları

Ramazan ayı süresinde hafta için hergün Star TV ekranlarından yayınlanacak olan Pelin'in Mutfağı isimli programın ilk bölüm konuları belirlendi.

31.03.2022-22:01 - (Son Güncelleme: 31.03.2022-22:01) Star TV Pelin'in Mutfağı 1. bölüm konukları

Daha önce yine bir yemek programının sunuculuğunu yapan ünlü oyuncu Pelin Karahan, şimdi de Star TV için hazırlanan ve kendi ismini taşıyan Pelin'in Mutfağı isimli bir yemek programını sunmaya hazırlanıyor. Ramazan ayı boyunca hafta içi hergün Star TV ekranlarından seyircilerle buluşturulacak olan yemek programında hergün farklı isimler konuk edilecek ve birbirinden güzel tarifler izleyicilere aktarılacak.

Star TV Pelin'in Mutfağı 1. bölüm konukları

Her gün ana haber bülteninden önce yayına girecek olan Pelin'in Mutfağı'nda ünlü bir şef hergün farklı lezzete sahip yemekler hazırlayacak ve seyircilere yeni tarifleri iletecek. O sırada Pelin Karahan ise, stüdyoya davet ettiği konuklarıyla güzel sohbetler edecek ve izleyicilerin eğlenceli bir zaman geçirmesini sağlayacak.

Star TV Pelin'in Mutfağı 1. bölüm konukları

İlk bölümü 20 Nisan 2022 Cumartesi günü ekranlara gelecek olan Pelin'in Mutfağı isimli programın konuklarının da kim olduğu netleşti. Saat 16.45'te yayınlanmaya başlayacak olan yemek programının 1. bölüm konuklarının ünlü oyuncu Tuvana Türkay ile şef Doğa Çitçi'nin olduğu öğrenildi

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal