Şinasi Haznedar kimdir? SES Partisi kurucu üyesi Şinasi Haznedar nereli? Şinasi Haznedar hayatı

Ayhan Bilge'nin öncülüğünü yapmış olduğu SES Partisine Şinasi Haznedar' da katıldı. Şinasi Haznedar kim? Şinasi Haznedar hakkında yüm merak edilenler.

31.03.2022-22:00 - (Son Güncelleme: 31.03.2022-22:00) Şinasi Haznedar kimdir? SES Partisi kurucu üyesi Şinasi Haznedar nereli? Şinasi Haznedar hayatı

HDP den istifa eden Ayhan Bigen yeni partisini kurdu. SES partisi 31 üyeden oluşmaktadır. Bu üyeler içerisinde Şinasi Haznedar' da yer almaktadır. Vatandaşlar en çok Şinasi Haznedar' ın hayatını araştırmaya başladı. Şinasi Haznedar kim? Şinasi Haznedar' ın hayatı hakkında merak edilenler. 

Şinasi Haznedar 

Şinasi Haznedar devletin birçok bölümlerinde görev yaptı. Sonrasında ise Çanakkale Kültür ve Turizm Müdürü oldu. Aynı zamanda köşe yazarlığıda yaptı. Jeoloji Mühendisi olan Haznedar, Bayındırlık ve İskan bakanlığı' na bağlı Devlet Su İşlerinin Trabzon İl Müdürlüğü' nde mühendis olarak göreve başladı ve oradanda Van' a atandı. Ancak bir doktordan '' psikolojik bozukluk'' yaşadığı yönde verilen rapordan Van tayini durduruldu ve İstanbul' a köy Hizmetlerine atandı. Köy Hizmetleri de kanunla kapatılınca İstanbul Büyükşehir Belediyesinde görevine devam etti. Şuan SES partisi üyeleri arasında yerini almaktadır.

İTB BERLİN Fuarı 2013 Çanakkale İl Kültür ve Turizm Müdürü Şinasi Haznedar  - YouTube

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal