ABD Başkanı Trump: Askerlerimizi Yavaş Yavaş Bölgeden Tahliye Ediyoruz

ABD Başkanı Donald Trump, sosyal medya hesabı Twitter’dan yaptığı açıklamada "DEAŞ büyük oranda sona erdi, askerlerimizi yavaş yavaş aileleri ile kavuşmaları için geri çağırıyoruz" ifadelerini kullandı.

31.12.2018-17:11 - (Son Güncelleme: 31.12.2018-17:07) ABD Başkanı Trump: Askerlerimizi Yavaş Yavaş Bölgeden Tahliye Ediyoruz

ABD Başkanı Donald Trump, sosyal medya hesabı Twitter’dan yaptığı açıklamada "DEAŞ büyük oranda sona erdi, askerlerimizi yavaş yavaş aileleri ile kavuşmaları için geri çağırıyoruz" ifadelerini kullandı. ABD Başkanı Donald Trump, Suriye'den geri çekilme doğrultusundaki kararlı mesajlarını Twitter aracılığıyla iletmeye devam ediyor. Yeni yıl mesajının yanı sıra Suriye'den ABD birliklerini geri çekme konusunda yorumlar yapan Donald Trump, bu konudaki kesin tavrını koruyor.

"ASKERLER AİLELERİNE DÖNÜYOR"

Donald Trump yaptığı paylaşımda askerlerin kısa bir zaman içinde ailelerine kavuşacaklarının haberini verdi. "DEAŞ büyük oranda bitti, askerlerimizi yavaş yavaş aileleri ile kavuşmaları için geri çağırıyoruz, bir kısmı da DEAŞ kalıntıları ile savaşmaya devam ediyor." ifadelerini kullandı.

"BAŞKASI YAPSA KAHRAMAN OLURDU"

Trump, ayrıca Suriye'den geri çekilmeyi bir başkasının yapması durumunda kahraman ilan edileceğinin altını çizerken, "Başkan olduğumda, DEAŞ bir karışıklığa sebep oluyordu. Suriye'de yaptıklarımı, başkası yapmış olsaydı ulusal kahraman seçilirdi." açıklamasında bulundu.

Son Dakika Dünya Haberleri için aşağı kaydırın.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal