ABD Başkanı Joe Biden, yeni bir gafta bulundu! Sosyal medyada gündem olurken, basında da eleştirilerin hakimiydi!

ABD Başkanı Biden, ABD Yüksek Mahkemesi'nin kürtaj hakkı kararını iptal etmesi ile ilgili açıklamalarda bulundu. Biden, yaptığı açıklamada, kendisi için yazılan metnin yanında yer alan notları da okudu. Olayın üzerine sosyal medyada gündem olurken, basında da eleştirilerin hakimiydi.

09.07.2022-15:16 - (Son Güncelleme: 09.07.2022-15:16) ABD Başkanı Joe Biden, yeni bir gafta bulundu! Sosyal medyada gündem olurken, basında da eleştirilerin hakimiydi!

ABD Başkanı Joe Biden, yeni bir gafta bulundu. ABD Başkanı Biden'ın yaptığı gaf sosyal medyada gündem konusu olurken basında da büyük ses getirdi. 

Biden'dan bir gaf daha

ABD Başkanı Biden, ABD Yüksek Mahkemesi'nin kürtaj hakkı kararını iptal etmesi ile ilgili açıklamalarda bulundu. Biden, yaptığı açıklamada, kendisi için yazılan metnin yanında yer alan notları da okudu. ABD Başkanı Biden, ABD Yüksek Mahkemesi'nin kürtaj hakkı kararını iptal etmesi konusunda yapacağı konuşma için yazılan metnin yanında yer alan "cümlenin sonu, cümleyi tekrar oku"  notlarını okuması üzerine sosyal medyada gündem olurken, basında da eleştirilerin hakimiydi.

Biden'dan bir gaf daha

Daha öncede gafta bulunmuştu

ABD Başkanı Biden daha önce Güney Carolina Eyalet Üniversitesi'nde yaptığı konuşmada, Başkan Yardımcısı Kamala Harris'e "Başkan" şeklinde hitap etmiş ve o zamanda sosyal medya ve basında çok konuşulmuştu.

Ertuğ Güveniş
ertugguvenıs@outlook.com
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal