9 Yaşındaki Öz Kızına İstismarda Bulunan Babaya 30 Yıl Hapis

Kayseri'de 29 yaşındaki öz kızına 9 yaşından beri istismarda bulunduğu iddiasıyla tutuklu yargılanan C.A. 30 yıl hapis cezasına çarptırıldı.

12.10.2020-15:03 - (Son Güncelleme: 12.10.2020-14:39) 9 Yaşındaki Öz Kızına İstismarda Bulunan Babaya 30 Yıl Hapis

Kayseri'de yaşayan D.A., geçtiğimiz Ekim ayında polis merkezine giderek babasının 20 yıldır kendisine istismarda bulunduğunu iddia ederek şikayette bulundu. Gözaltına alınan C.A., çıkarıldığı nöbetçi mahkeme tarafından tutuklandı. Kayseri 1'inci Ağır Ceza Mahkemesi'nde C.A. hakkında 'kişiyi hürriyetinden yoksun kılma' ve 'çocuğun nitelikli cinsel istismarı' suçlarından 30 yıla kadar hapis istemiyle dava açıldı.

"BENİ DEFALARCA ÖLDÜRMEYE KALKTI"

Ailesinin ve çevresinin bu süreçte kendisini yalnız bıraktığını ve şikayetini geri çekmesi konusunda baskı yaptığını söyleyen D.A., Twitter'da 'tecavüze hayır' başlığıyla hesap açarak destek istedi. Yaşadıklarını anlatan D.A., "9 yaşından beri öz babamın tecavüzüne uğruyorum. Fiziksel ve psikolojik şiddeti ve tehditleri yüzünden sessiz kaldım. Defalarca beni tabanca, asit ve bıçakla öldürmeye kalktı. Babaannem, dedem ve benim için en acısı annem ve kardeşlerim olmak üzere tecavüzcü babamın yanında oldular" dedi.

"İFFETSİZ BİR HAYAT SÜRÜYORDU"

Tutuklu C.A., Kayseri 1'inci Ağır Ceza Mahkemesi'nde görülen davanın karar duruşmasına SEGBİS ile katıldı. Suçlamaları reddeden C.A., mahkemeye 10 sayfadan oluşan yazılı savunmasını okudu.

İfadesinde adil olarak yargılanmadığını ve tanıkların dinlenilmediğini söyleyen sanık C.A., "İktidarsızlık yaşadığıma dair rapor talebim reddedildi. Kızım iffetsiz bir hayat sürüyordu. Çok kolay yalan söylemeye, kin gütmeye başladı. Aşırı tüketim harcamaları yapmaya başlamıştı. Temizlik hastası olmuştu. Alkol almaya başladı. Hayat tarzı değişti. Kızım ile aramızdaki ses kaydı da bir senaryodur. Adaletinize güveniyorum" ifadelerini kullandı.

30 YIL HAPİS CEZASINA ÇARPTIRILDI

Mahkeme heyeti, tutuklu sanık C.A'nın 'çocuğun nitelikli cinsel istismarı' suçundan 30 yıl hapis cezasıyla cezalandırılmasına hükmetti. Heyet, 'kişiyi hürriyetinden yoksun kılma' suçundan beraatine karar verirken, sanığın tutukluluk halinin devamına hükmetti.

 

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal