7 yaşındaki kızdan kan donduran sözler! İfade verirken konuşmakta zorlandı: Babamı annemi bıçaklıyorken gördüm

Küçük bedeni hafızasından bir ömür çıkaramayacağı en korkunç görüntülere maruz kalırken o bir masanın altına saklandı. Can yakan ifadesinde ise konuşmakta zorlandı. 'Ben sadece babamın anneme ne yaptığını söyleyeceğim. Gece uyanmıştım. Yerde kanlı bir ayak izi vardı. Babamı annemi bıçaklıyorken gördüm. Bu kadar. Sonrasını anlatmak istemiyorum ama sonrasını gördüm'

14.03.2022-11:03 - (Son Güncelleme: 14.03.2022-15:15) 7 yaşındaki kızdan kan donduran sözler! İfade verirken konuşmakta zorlandı: Babamı annemi bıçaklıyorken gördüm

Kan donduran bu olay İstanbul Maltepe'de geçtiğimiz yıl Temmuz ayında meydana geldi. Eşi Deniz Filiz'i kıskanan Ümit Filiz bir çocuk annesi kadına hayatı zehir etti. Ne yazık ki sürekli şiddete maruz kalan Deniz Filiz şikayetçi olsa da araya giren akrabaları sebebiyle her seferinde şikayetini geri çekti.

O korkunç gece de mutfaktan aldığı bıçak ile eşini 39 yerinden acımasız bir şekilde bıçakladı. Talihsiz kadın evi bildiği olay yerinde hayatını kaybetti.

Korkunç planını anlattı

Tutuklanan Ümit Filiz için savcılık bıçakla adeta canavara dönüşmüş gibi hareket ederek eşini 39 yerinden vahşice bıçakladığını vurguladı. Gözünün yaşına bakmadan eşini 39 yerden bıçaklayan Ümit Filiz'in ifadesine aldatma savunmasına sığındı ve korkunç planını anlattı.

'Telefonumu uçak moduna aldım. Ses kaydedici programı açıp banyodaki aynanın arkasına telefonu sakladım. Sonra aldattığına dair konuşmaları dinledim ve evden çıkıp içtim. Eve geldiğimde tartıştık. Bıçakla çok sayıda darbe vurup öldürdüm' ifadesinde bulundu. Ancak bilirkişi hayattan koparılan kadının telefonunda aldatma bulgusu olmadığını öne sürdü.


Savunma yapmak istemiyorum

İstanbul Anadolu Ağır Ceza Mahkemesi'nde gerçekleştirilen davanın ilk duruşmasında 'eşe karşı canavarca hisle eziyet çektirerek kasten öldürme' suçundan ağırlaştırılmış müebbet hapis cezası istemiyle yargılanan sanık Ümit Filiz, 'savunma yapmak istemiyorum' ifadesinde bulundu. O konuşmasa da davanın mağdurları yaşanılan kan donduran vahşeti tüm çıplaklığıyla anlattı. Onlardan biri Deniz Filiz'le aynı apartmanda yaşayan ablası Derya Yozgatlı'ydı.

Gece saatlerinde birkaç kez çığlık sesi duydu ancak dışardan geldiğini düşünen abla Yozgatlı adeta konduramadı ama sanığın arabası hareket edince içine doğmuş gibi kardeşini aradı.

Yozgatlı, kardeşinin telefonu açmadığını dile getirerek, 'Normalde annem kardeşimin yanında kaldığı için onu aradım lakin sanığın kızıyla görüşeceği için kendi dairesine gittiğini dile getirdi. Bunun üzerine annem merakla kardeşimin yanına çıkıp beni aradı. 'Yetişin çok kötü ambulans çağırın' demişti. Eve girdiğimde ise şoke uğradım. Yerlerde kan vardı, kardeşim mutfakta yerde yatıyordu. Kızı ise korkudan masanın altına saklanmıştı. Kızının söylediğine göre kardeşim kapıdan kaçmaya çalışmış ama sanık kaçmasına engel olmak için kapıyı kilitlemiş' dedi.


Annesi gözlerinin önünde öldürüldü

Davanın en can yakan noktası ise annesinin gözünün önüne öldürüldüğü ortaya çıkan 7 yaşındaki küçük kızın ifadesi oldu. Pedagog eşliğinde ifadesi alınan çocuk, "Ben sadece babamın anneme ne yaptığını söyleyeceğim. Gece uyanmıştım, araya çıktım.

Yerde kanlı bir ayak izi vardı. Mutfağımız var, orda babamın annemi bıçaklıyorken gördüm. Bu kadar. Sonrasını anlatmak istemiyorum ama sonrasını gördüm" dedi.

Babasının annesini öldürmesine şahitlik eden küçük kızın anlatımının ardından mahkeme, çocuğa temsil kayyumu atanmasına ve sanığın tutukluluk halinin devamına karar vererek duruşmayı erteledi.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal