Antalya'da korkunç cinayet! Yol kenarında çıplak halde cansız bedeni bulundu: Gözaltı kararı var

Antalya Konyaaltı'nda yol kenarında çıplak halde cansız erkek bedeni bulundu. Darbedilerek öldürüldüğü tespit edilen kişinin eski eşi ile yanındaki kişi gözaltına alındı

09.03.2022-12:15 - (Son Güncelleme: 09.03.2022-15:07) Antalya'da korkunç cinayet! Yol kenarında çıplak halde cansız bedeni bulundu: Gözaltı kararı var

Antalya'da yol kenarında çıplak halde erkek cansız bedeni bulundu.

Konyaaltı ilçesi Geyikbayırı Mahallesi'nde yolun hemen kenarında üzeri çıplak halde duran bir kişinin yattığını görenler jandarma ve sağlık ekiplerine hemen durumu bildirdiler. Yapılan ihbar üzerine olay yerine gelen 112 Acil Servis ekipleri, kişinin hayatını kaybettiğini açıkladı.

Yara ve darp izleri tespit edildi

Jandarma ekipleri cansız bedenin Selahattin Erbaş'a (52) ait olduğunu tespit etti. Vücudunda yara ve darp izleri bulunduğu görülen cansız beden, incelemenin ardından Adli Tıp morguna kaldırıldı.


Eski eşi ile  yanındaki kişi gözaltında

Jandarma ekipleri, cansız bedenin bulunduğu bölgeye yakın bir evde kan izleri bulundu. Bunun üzerine evde bulunan Erbaş'ın eski eşi Ç.Y. (45) ile U.P.'yi (41) gözaltına aldı. Şüpheliler, ifade işlemleri için İl Jandarma Komutanlığı'na götürüldü.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal