7. Koğuştaki Mucize Filminin Konusu Nedir?

Vizyona girdiği 2019 yılında gişeyi alt üst eden izleyen herkesi gözyaşlarına boğan 7. Koğuştaki Mucize filminin konusu nedir? 7. Koğuştaki Mucize filminin oyuncuları kimlerdir?

18.02.2021-09:22 - (Son Güncelleme: 18.02.2021-09:22) 7. Koğuştaki Mucize Filminin Konusu Nedir?

Oyuncu kadrosu ve konusu ile dikkatleri üzerine çeken 7. Koğuştaki Mucize adlı dram filminin konusu nedir? 7. Koğuştaki Mucize filminin oyuncu kadrosunda kimler yer alıyor? 

7.KOĞUŞTAKİ MUCİZE FİLMİNİN KONUSU NEDİR?

7. Koğuştaki Mucize, 7 yaşındaki kızı ile aynı zeka yaşına sahip bir babanın yaşadıkları haksızlığı ve bu uğurda adaleti aramalarını konu ediniyor. 1983 yılında geçen hikaye bir Ege kasabasında yaşayan küçük bir kız ölü bulunur. Bu ölen küçük kız sıkıyönetim komutanının kızıdır ve onun ölümünün sorumlusu olarak babaannesi ile yaşayan ve 7 yaşında bir kızı olan Memo görülür. Memo'nun yanında olan tek kişi kızı Ova olur. Daha sonra Memo'nun suçsuzluğunu ispatlamak için bir koğuş harekete geçer. 

7. KOĞUŞTAKİ MUCİZE FİLMİNİN OYUNCU KADROSU

7. Koğuştaki Mucize 2019 yılında vizyona girerek gişede başarı elde etmiştir. Haftalarca birinci sırada kalan 7. Koğuştaki Mucize adlı dram filminin başarılı oyuncuları Aras Bulut İynemli, Nisa Sofiya Aksongur, İlker Aksum, Mesut Akusta, Yıldıray Şahinler, Yurdaer Okur, Sarp Akkaya, Deniz Baysal, Deniz Celiloğlu ve Celile Toyon yer alıyor.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

En Çok Okunanlar

Modal