43 yaşındaki Mine Tugay'ın mini etekli pozu sosyal medyayı salladı!

Ünlü oyuncu Mine Tugay, sosyal medya hesaplarını aktif olarak kullanan ünlüler arasında yer alıyor. 43 yaşındaki ünlü oyuncunu son yaptığı paylaşımı sosyal medyayı sallarken, beğeni yağmuruna tutulan paylaşıma 'Hala taşa gibi' yorumları yapıldı.

26.04.2022-12:09 - (Son Güncelleme: 26.04.2022-16:45) 43 yaşındaki Mine Tugay'ın mini etekli pozu sosyal medyayı salladı!

Bir dönem ekranlarda izlenme rekorları kıran 'Öyle bir Geçer Zaman Ki', 'Zalim İstanbul' gibi dizilerden tanıdığımız ve 'Medcezir' isimli dizide de gösterdiği performansı ile hayranlarının kalbine yerleşen Mine Tugay, sosyal medya hesaplarını aktif olarak kullanıyor ve paylaşımlarıyla sosyal medyada en çok konuşulan kadınlar arasında yer alıyor. Tiyatro eğitimi alan ve oyunculuğuna ilk olarak tiyatroyla başlayan güzel oyuncu Mine Tugay'ı ilk kez Gülbeyaz isimli bir televizyon dizisiyle tanımıştık. Daha sonraları birçok kaliteli yapımda yer alan 43 yaşındaki Mine Tugay, iyi bir sosyal medya kullanıcısıdır ve Instagram hesabında 3,6 milyon takipçi kitlesine sahiptir.

43 yaşındaki Mine Tugay'ın mini etekli pozu sosyal medyayı salladı

Verdiği pozlarıyla fitliğinde ve güzelliğinden hiç birşey kaybetmediği görülen Mine Tugay'ın son paylaşımı ise her zaman olduğu gibi yine sosyal medyayı salladı.

43 yaşındaki Mine Tugay'ın mini etekli pozuna 'Hala taş gibi' yorumu

43 yaşındaki Mine Tugay'ın mini etekli pozu sosyal medyayı salladı

Oyunculuğunun yanı sıra güzelliği ve fit görünümüyle de çok konuşulan Mine Tugay, son olarak paylaştığı mini etekli pozuyla gündeme bomba gibi düştü. Beğeni ve yorum yağmuruna tutulan güzel oyuncunun hayranlarının 'Kimse 43 yaşında demiyor! Hala taş gibi' şeklindeki yorumlarına da rastlandı. Yıllara meydan okuyan bir güzelliğe sahip olan ünlü oyuncunun her paylaşımı ise her seferinde olay olmaya devam ediyor. 

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

En Çok Okunanlar

Modal