Beta Berk Bayındır kimdir, neden öldü, öldürüldü mü? Ünlü rapçi Berk Bayındır cenazesi ne zaman kaldırılacak?

Müzik piyasasında Beta lakabıyla tanınan ünlü rapçi Berk Bayındır, dün sabah saatlerinde yaşadığı rezidansın 8. katında bulunan dairesinin camında aşağı düşerek hayatını kaybetti. Genç şarkıcının ölüm haberi hayranlarını yasa boğarken Berk Bayındır'ın ölüm nedeni çok sayıda kişi tarafından merak edilmeye başlandı.

26.04.2022-10:50 - (Son Güncelleme: 26.04.2022-14:30) Beta Berk Bayındır kimdir, neden öldü, öldürüldü mü? Ünlü rapçi Berk Bayındır cenazesi ne zaman kaldırılacak?

İstanbul Kağıthane'deki Gültepe Talatpaşa Caddesi üzerinde bulunan bir rezidansta kalan beta lakabı ile tanınan Berk Bayındır, dün sabah saatlerinde 8. kattaki dairesinin camında aşağı düştü. Yerde beton zemine çakılan Berk Bayındır düşme anında hayatını kaybederken, Beta'nın ölüm haberini alan sevenleri ve hayranları yasa boğuldu.

Diğer taraftan ünlü rap sanatçısının ölüm sebebi ise çok sayıda kişi tarafından merak edilmeye başlandı. Peki, Beta Berk Bayındır kimdir, neden öldü, öldürüldü mü? Ünlü rapçi Berk Bayındır cenazesi ne zaman kaldırılacak?

Beta Berk Bayındır kimdir, neden öldü

Beta Berk Bayındır neden öldü?

Edinilen bilgilere göre Beta lakabı ile rap müzik piyasasından tanınan Berk Bayındır (31) sabah saat 08.00 sıralarında ikamet ettiği rezidansın 8. katında bulunan dairesinden aşağı düştü. Çevredeki vatandaşların ihbarı üzerine olay yerine gelen sağlık ekipleri Bayındır’ın hayatını kaybettiğini belirledikten sonra olay yerinde olan polis ekipleri savcılık ve olay yeri inceleme başlattı. Daha sonra kesin ölüm nedeninin belirlenmesi için genç şarkıcı ambulansa alınarak Adli Tıp Kurumu'na gönderildi.

Olayın yaşandığı sırada evde olan genç şarkıcının kız arkadaşı, polis tarafından evden alındı ve ifadesine başvurmak için Gültepe Karakolu’na götürüldü. Polis diğer tarafta şüpheli ölüm olarak nitelendirdiği olayla ilgili geniş çapta bir soruşturma başlattı.

Beta Berk Bayındır kimdir, neden öldü

Kız arkadaşının polise verdiği ilk ifadesi ortaya çıktı!

Berk Bayındır'ın kız arkadaşı Simla Enen, polis tarafından Gültepe Karakolu'na götürüldükten sonra sorguya alındı. Simla Enen'in ilk ifadesinde ise bir şey söylemek istemediği, polisle hiç birşey paylaşmak istemediğini ifade ettiği bildirildi.

Polis merkezinde ifadesi sırasında Berk Bayındır ile 3-4 gündür birlikte kaldığını anlatan Simla Enen, Berk'in sabah uyandığında olağan dışı hareketler yaptığını ve balkona çıktığını söylediği aktarılırken, ifadesinde Berk Bayındır'ın balkona çıktıktan sonra demirden aşağı sarktığını arkasından koştuğunu fakat yetişemediğini söylediği öğrenildi.

Acılı babadan yürek yakan sözler!

Oğlunun ölüm haberini aldıktan sonra olay yerine gelen Nezih Bayındır ise, oğlunun aslında yalnız yaşadığını, kız arkadaşının 2 gün önce yanına geldiğini ve bir gün önce de ailece birlikte olduklarını söyledi. Ünlü rapçinin kız arkadaşı sosyal medya hesabından bir paylaşım daha yaparak; ''3-4 gündür birlikte kalıyorduk. Sabah uyandığımızda Berk'in olağan dışı hareketleri vardı. Balkona çıktı. Balkon demirlerinden sarkarken gördüm. Arkasından koştum ama düşerken gördüm. Kötü iddiaları ya da çirkin düşünceleri umursayacak kadar bile halim yok. Sadece Berk'imin sevenleri için yazmak zorunda hissediyorum. Ben çığlığımı sessizce atabiliyorum. Güçlü olmak ve Berk ile birbirimize verdiğimiz sözleri tutmak onun eksik bıraktığı yerden yerine getirmeye çalışmaktan başka derdim yok. Unutulması mümkün olmayan bu olaya şahit oldum diğer yarımın gidişini gördüm'' ifadelerini kullandı. 

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal