4 Eylül 2022 reyting sonuçları: Hangi yapım birinci oldu? Dün en çok ne izlendi?

Dün akşam ekranları başına kurulan milyonlarca seyirci, televizyondaki dizi, film ve programların keyfini çıkardı. Peki Hangi yapım birinci oldu? Dün en çok ne izlendi? İşte 4 Eylül 2022 reyting sonuçları...

05.09.2022-11:50 - (Son Güncelleme: 05.09.2022-11:50) 4 Eylül 2022 reyting sonuçları: Hangi yapım birinci oldu? Dün en çok ne izlendi?

4 Eylül 2022 reyting sonuçları vatandaşların gündeminin en üst basamağında yer almaya devam ediyor. Dün akşam yayınlanan Gerzek Şaban, Gülen Gözler, Da Vinci, Tozluyaka, Gül Masalı, MasterChef, Çok Güzel Hareketler Bunlar 2 gibi program, dizi ve filmlerden hangilerinin reyting sıralamasında birinci olduğunu öğrenmek isteyen milyonlarca izleyen, arama motorları üzerinden konu hakkında araştırmalarına devam ediyor. Peki Hangi yapım birinci oldu? Dün en çok ne izlendi?

Hangi yapım birinci oldu?

4 Eylül Pazar akşamının reyting sonuçları açıklandı. Böylelikle Gerzek Şaban, Gülen Gözler, Da Vinci, Tozluyaka, Gül Masalı, MasterChef Türkiye, Çok Güzel Hareketler Bunlar 2 gibi programların ekrana geldiği 4 Eylül Pazar akşamının reyting birincisi belli oldu.

reyting sonuçları

Total’da birinci sırada Tozlukaya, ikinci sırada MasterChef Türkiye yer aldı. AB’de ise günün birincisi MasterChef Türkiye olurken, ikinci sırayı Tozlukaya aldı.

Kürşat Muratcan Kılıç
kursat@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal