Netflix She Hulk dizisi konusu nedir, oyuncuları kimler? She Hulk dizisi nerede yayınlanıyor?

Marvel dünyasının en yeni dizilerinden birisi olan She Hulk: Attorney at Law dizisinin konusu ve oyuncuları dizi severlerin gündemini meşgul ediyor. Peki Netflix She Hulk dizisi konusu nedir, oyuncuları kimler? She Hulk dizisi nerede yayınlanıyor? İşte soruların yanıtları...

20.08.2022-14:08 - (Son Güncelleme: 20.08.2022-14:08) Netflix She Hulk dizisi konusu nedir, oyuncuları kimler? She Hulk dizisi nerede yayınlanıyor?

Bilim kurgu ve aksiyon denince akla gelen ilk yapımcılardan birisi olan Marvel’ın en yeni dizisi She-Hulk: Attorney at Law dizisi an itibariyle yayın hayatına başladı. Marvel evreninin hikayesine etki edeceği açıklanan dizi 9 bölüm boyunca devam edecek. Marvel dünyasının en yeni dizilerinden birisi olan She Hulk: Attorney at Law dizisinin konusu ve oyuncuları dizi severlerin gündemini meşgul ediyor. Peki Netflix She Hulk dizisi konusu nedir, oyuncuları kimler? She Hulk dizisi nerede yayınlanıyor?

She Hulk dizisi konusu nedir? 

Sıradan hayatına devam eden avukat Jennifer Walters ciddi bir kaza geçirir. İyileşmek için kan takviyesi alması gereken Walters’ın ihtiyacı olan kanı kuzeni olan Bruce Banner verir. Bruce Banner’ın süper güçleri de böylece kuzeni Jennifer Walters’a geçer. Böylelikle Walters süper güçlü bir insana yani She Hulk’a dönüşür.

She Hulk dizisi

She Hulk dizisi oyuncuları kimler?

She Hulk dizisinin oyuncu kadrosu şu şekilde:

- Tatiana Maslany,

- Mark Ruffalo,

- Tim Roth,

- Benedict Wong,

- Ginger Gonzaga,

- Josh Segarra,

- Jameela Jamil,

- Jon Bass

- Renée Elise Goldsberry

She Hulk dizisi nerede yayınlanıyor?

She Hulk dizisinin 9 bölümü de dijital yayın platformu Disney Plus’ta yayınlanıyor. İddialı yapım 17 Ağustos 2922 tarihinde yayın hayatına başlamıştı.

Kürşat Muratcan Kılıç
kursat@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal