İlk fragmanı yayınlandı: Gecenin Ucunda dizisi ne zaman başlayacak? Star TV Gecenin Ucunda dizisi konusu ve oyuncuları

Star TV’nin sonbahar dönemine damga vurması beklenen dizisi Gecenin Ucunda’dan ilk fragman geldi. Kaliteli bir oyuncu kadrosuna sahip olan dizinin ne zaman başlayacağı merak ediliyor. Peki Gecenin Ucunda dizisi ne zaman başlayacak? İşte Star TV Gecenin Ucunda dizisi konusu ve oyuncuları...

02.09.2022-18:15 - (Son Güncelleme: 02.09.2022-18:15) İlk fragmanı yayınlandı: Gecenin Ucunda dizisi ne zaman başlayacak? Star TV Gecenin Ucunda dizisi konusu ve oyuncuları

Yeni sezonda Star TV ekranlarında izleyenlerle buluşacak olan Gecenin Ucunda dizisinin merakla beklenen ilk fragmanı yayınlandı. TMC Film ve Alim Yapım ortaklığındaki yapımın yönetmenliğini Barış Erçetin, senaristliğini ise Başar Başaran ile Emre Özdür üstlenecek. Gecenin Ucunda dizisinin ne zaman başlayacağını öğrenmek isteyen dizi severler ise arama motorları üzerinden meraklarını gidermeye çalışıyor. Peki Gecenin Ucunda dizisi ne zaman başlayacak?

Gecenin Ucunda dizisi ne zaman başlayacak?

İlk fragmanı izleyenlerle buluşan Gecenin Ucunda dizisinin yayın hayatına başlama tarihi henüz açıklanmadı. Dizinin en geç Ekim ayının ilk haftasında Star TV ekranlarında olacağı tahmin ediliyor. 

Gecenin Ucunda dizisi

Gecenin Ucunda dizisi konusu nedir?

İş hayatında mutsuz olan ve bu nedenle başkalarını iyileştirmeyi kendisine amaç edinmeye başlayan Macide, aradığı şeyi bulmak adına çıktığı bu yolda aşk ile sınanacak ve daha önce görmediği bir dünyaya adım atacaktır. 

Gecenin Ucunda dizisi oyuncuları kimlerdir?

Başrollerinde gerçek hayatta evli olan Neslihan Atagül ile Kadir Doğulu’nun yer aldığı Gecenin Ucunda dizisinin oyuncu kadrosunu  Sarp Levendoğlu ,Zuhal Olcay, Tuba Ünsal, Bertan Asllani, Özge Özder, Kaan Taşaner, Bestemsu Özdemir, Levent Özdilek, Ebru Aykaç, Şencan Güleryüz, Aysun Metiner, Gonca Yakut, Aleyna Özgeçen, Abdulkerim İlhan, Hazal Şenel, Seyda Bayram, Cem Avnayim, Tugay Bahşi, Ufuk Tevge, Kuzey Kaya, Ubeyt Ünal ve Oya Ünal oluşturuyor.

Kürşat Muratcan Kılıç
kursat@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

En Çok Okunanlar

Modal