Beni Unutma dizisiyle hafızalara kazınmıştı: Usta oyuncu Füsun Günuğur hayatını kaybetti

Bir dönemin başarılı dizisi Beni Unutma’da başrol olan Füsun Günuğur 70 yaşında hayatını kaybetti. Günuğur’un ölüm haberi Devlet Tiyatroları Genel Müdürlüğü Mustafa Kurt tarafından açıklandı. İşte ayrıntılar...

27.08.2022-17:04 - (Son Güncelleme: 27.08.2022-17:04) Beni Unutma dizisiyle hafızalara kazınmıştı: Usta oyuncu Füsun Günuğur hayatını kaybetti

Sanat dünyasının bir usta ismi daha ebediyete göç etti. Türk dizi tarihinin başarılı yapımları arasında yer alan Beni Unutma dizisinde başrol oyuncularından birisi olan Füsun Günuğur bugün 70 yaşındayken yaşamını yitirdi. Usta oyuncunun ölüm haberi  Devlet Tiyatroları Genel Müdürlüğü Mustafa Kurt tarafından duyuruldu. Hayranları Füsun Günuğur’un ölüm haberiyle yasa boğulurken, 70  yaşındaki tecrübeli oyuncunun ölüm nedeni merak ediliyor.

Usta oyuncu Füsun Günuğur hayatını kaybetti

Usta oyuncu Füsun Günuğur’un ölümü hakkında Devlet Tiyatroları’nın sosyal medya hesabı üzerinden bir başsağlığı mesajı yayınlandı. İşte o mesaj:

Füsun Günuğur

"Türk Tiyatrosunun değerli ismi emekli sanatçılarımızdan Füsun Günuğur'un miş bulunuyorum. Sanatçımıza Allah'tan rahmet; ailesine ve sanat dünyamıza başsağlığı diliyorum"

Füsun Günuğur’un ölüm nedeni konusunda ise henüz net bir açıklama yapılmadı. 

Kürşat Muratcan Kılıç
kursat@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal