Müslüm filmi ne zaman vizyona girdi? Müslüm nerede çekildi? Müslüm filmi konusu ve oyuncuları

Arabesk müziği denince akla gelen ilk isimlerden birisi olan Müslüm Gürses’in hayatını konu edinen Müslüm filmi bu akşam bir kez daha televizyonda yayınlanacak. Peki Müslüm filmi ne zaman vizyona girdi? Müslüm nerede çekildi? İşte Müslüm filmi konusu ve oyuncuları...

26.08.2022-15:18 - (Son Güncelleme: 26.08.2022-15:18) Müslüm filmi ne zaman vizyona girdi? Müslüm nerede çekildi? Müslüm filmi konusu ve oyuncuları

Yönetmenliğini Can Ulkay’ın, yapımcılığını Mustafa Uslu ile Nurinisa Yıldırım’ın senaryosunu ise Hakan Günday ile Gürhan Özçiftçi’nin üstlendiği Müslüm filmi bu akşam TV ekranlarında bir kez daha izleyenlerle buluşacak. Arabesk müziğinin usta sanatçılarından merhum Müslüm Gürses’in hayatını konu edinen Müslüm filminin detaylarını öğrenmek isteyenler araştırmalarına arama motorları üzerinden devam ediyor. Peki Müslüm filmi ne zaman vizyona girdi? Müslüm nerede çekildi?

Müslüm film konusu nedir?

Şanlıurfa’daki yoksul bir ailenin çocuğu olan Müslüm, ailesiyle beraber daha sonra göç edecekleri Adana’da tesadüfen bir halkevine düşer. Müdür Limoncu Ali’den ilk kez müzik eğitimi alan Müslüm, sesiyle kitleleri etkilemek ve İstanbul’a giderek filmlerde gördüğü Muhterem Nur ile tanışma hayalini kurmaktadır. 

Müslüm filmi

Müslüm film oyuncuları kimler?

Müslüm filminin oyuncu kadrosunda şu isimler yer alıyor:

Timuçin Esen (Müslüm Gürses)

Zerrin Tekindor (Muhterem Nur)

Ayça Bingöl (Emine Akbaş)

Erkan Can (Limoncu Ali)

Taner Ölmez (Ahmet Akbaş)

Erkan Avcı (Bahtiyar)

Şahin Kendirci (Genç Müslüm Gürses)

Turgut Tunçalp (Mehmet Akbaş)

Mustafa Kadir Ulusoy (Memati)

Goncagül Sunar (Suzan)

Güven Kıraç (Plak şirket sahibi)

Erkan Kolçak Köstendil (Pavyon sahibi)

Aleyna Özgeçen (Cedye)

Caner Kurtaran

Müslüm filmi nerede ve ne zaman çekildi?

2018 yılında beyaz perdede vizyona giren Müslüm filminin çekimleri Müslüm Gürses’in doğduğu yer olan Halfeti’de, Adana’da ve İstanbul’da çekilmiştir. 

Kürşat Muratcan Kılıç
kursat@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal