Aşk Tesadüfleri Sever 2 filmi konusu nedir, oyuncuları kimlerden oluşuyor? Aşk Tesadüfleri Sever 2 nerede çekildi?

Bu akşam bir kez daha televizyonda yayınlanacak olan Aşk Tesadüfleri Sever 2 filmi, izleyenler tarafında araştırılıyor. Peki Aşk Tesadüfleri Sever 2 filmi konusu nedir, oyuncuları kimlerden oluşuyor? Aşk Tesadüfleri Sever 2 nerede çekildi? İşte film hakkında merak edilenler...

16.08.2022-16:46 - (Son Güncelleme: 16.08.2022-16:46) Aşk Tesadüfleri Sever 2 filmi konusu nedir, oyuncuları kimlerden oluşuyor? Aşk Tesadüfleri Sever 2 nerede çekildi?

Türk sinemasının dikkat çekici romantik filmlerinden birisi olan Aşk Tesadüfleri Sever 2 filmi, bu akşam bir kez daha izleyenlerle buluşacak. Televizyon ekranlarında yayınlanacak olan serinin ikinci filminde yönetmen Ömer Faruk Sorak oturuyor. Konusu ve oyuncuları itibariyle beğeni kazanan Aşk Tesadüfleri Sever 2 filmi hakkındaki detayları öğrenmek isteyen film severler internetten araştırmalarına devam ediyor. Peki Aşk Tesadüfleri Sever 2 filmi konusu nedir, oyuncuları kimlerden oluşuyor? Aşk Tesadüfleri Sever 2 nerede çekildi?

Aşk Tesadüfleri Sever 2 filmi konusu nedir?

Birbirlerini deli gibi seven fakat dönemin siyasi sorunları sebebiyle aşklarını yaşayamayan Niko ile Sema, bir gün yollarını ayırmak zorunda kalır. Günümüzde ise tıpkı onlar gibi birbirlerini çok seven Defne ile Kerem’in ilişki dalgalı bir şekilde devam etmektedir. Fakat ikilinin kaderi, geçmişte yaşamış olan Sema ve Niko ile oldukça şok edici bir biçimde kesişecektir. 

Aşk Tesadüfleri Sever 2

Aşk Tesadüfleri Sever 2 filmi oyuncuları kimler?

Aşk Tesadüfleri Sever 2 filminin oyuncu kadrosunda şu isimler yer alıyor:

Nesrin Cavadzade (Defne)

Yiğit Kirazcı (Kerem)

Elif Doğan (Sema'nın gençliği)

Aytaç Şaşmaz (Niko'nun gençliği)

Hülya Gülşen Irmak (Nuran)

Levent Can (Yorgo)

Türkü Turan (Aylin)

Eli Mango (Marika)

Zuhal Olcay (Sema)

Uğur Polat (Niko)

Erkan Can (Kemal)

Kürşat Muratcan Kılıç
kursat@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal