Charlie’nin Çikolata Fabrikası filmi konusu nedir, oyuncuları kimler? Charlie’nin Çikolata Fabrikası ne zaman vizyona girdi?

Bu akşam TRT 1 ekranlarında yeniden yayınlanacak olan Charlie’nin Çikolata Fabrikası filmi konusu ve oyuncularıyla film severlerin gündeminde yer almaya devam ediyor. Peki Charlie’nin Çikolata Fabrikası filmi konusu nedir, oyuncuları kimler? Charlie’nin Çikolata Fabrikası ne zaman vizyona girdi? Soruların yanıtı haberimizde...

12.08.2022-17:05 - (Son Güncelleme: 12.08.2022-17:05) Charlie’nin Çikolata Fabrikası filmi konusu nedir, oyuncuları kimler? Charlie’nin Çikolata Fabrikası ne zaman vizyona girdi?

Dünyaca ünlü oyunculardan Johnny Depp’in başrolünde olduğu Charlie’nin Çikolata Fabrikası (Charlie and the Chocolate) filmi bu akşam TRT 1 ekranlarında bir kez daha izleyenlerle buluşacak. Yönetmenliğini Tim Burton’ın yaptığı Charlie’nin Çikolata Fabrikası filmi komedi, fantastik, macera ve aile temalarının başarılı bir şekilde işlendiği yapımlardan birisi olarak film severlerin dikkatini çekti. Peki Charlie’nin Çikolata Fabrikası filmi konusu nedir, oyuncuları kimler? Charlie’nin Çikolata Fabrikası ne zaman vizyona girdi? 

Charlie’nin Çikolata Fabrikası filmi konusu nedir?

Son derece sıra dışı bir yapıya sahip olan Willy Wonka’nın bir çikolata fabrikası vardır. Bu fabrikayı, kendisinden sonrası için bırakabileceği birini aramaktadır. Bir değerlendirme yapabilmek için yarışma düzenler. Önce eğitecek sonra da zamanla yerini devredecektir. 5 çocuk seçer. Bunlardan birisi Charlie’dir. O fakir bir aileden gelen bir çocuktur. Diğerleri ile birlikte çikolata fabrikasını gezerler. Charlie’nin orada görecekleri, çok etkileyecek ve onu Wonka’nın hayal alemine çekecektir. 

Charlie'nin Çikolata Fabrikası

Charlie’nin Çikolata Fabrikası filmi oyuncuları kimlerdir?

Oldukça önemli isimlerden oluşan Charlie’nin Çikolata Fabrikası filminin oyuncu kadrosunda şu oyuncular yer alıyor:

Johnny Depp 

Freddie Highmore 

David Kelly 

Helena Bonham Carter 

Noah Taylor 

Julia Winter

AnnaSophia Robb 

Jordan Fry 

Philip Wiegratz 

James Fox 

Missi Pyle 

Deep Roy 

Christopher Lee 

Adam Godley 

Franziska Troegner

Francesca Hunt 

Liz Smith 

Eileen Essell 

David Morris

Geoffrey Holder

Charlie’nin Çikolata Fabrikası ne zaman vizyona girdi? 

Warner Bros’un yapımcısı olduğu Charlie’nin Çikolata Fabrikası filmi 2005 yılında vizyona girdi. 150 milyon dolar bütçeyle çekilen film 474 milyon dolar civarında bir hasılat elde etti. Charlie’nin Çikolata Fabrikası’nın çekimleri ABD, Kanada ve Yemen’de gerçekleşti. 

Kürşat Muratcan Kılıç
kursat@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal