Yasak Krallık filmi konusu nedir, oyuncuları kimlerdir? Yasak Krallık filmi ne zaman vizyona girdi?

Bu akşam yeniden televizyonda yayınlanacak olan Yasak Krallık filmi, pek çok izleyenin gündemini meşgul ediyor. Peki Yasak Krallık filmi konusu nedir, oyuncuları kimlerdir? Yasak Krallık filmi ne zaman vizyona girdi? İşte soruların cevapları...

11.08.2022-17:06 - (Son Güncelleme: 11.08.2022-17:06) Yasak Krallık filmi konusu nedir, oyuncuları kimlerdir? Yasak Krallık filmi ne zaman vizyona girdi?

Orijinal adı The Forbidden Kingdom olan Yasak Krallık filmi, bu akşam yeniden televizyonda yayınlanacak. Yönetmenliğini Rob Minkoff’un, senaristliğini John Fusco’nun yaptığı filmin başrolünde aksiyon filmlerinin efsane isimlerinden Jackie Chan ile Jet Li yer alıyor. Çin edebiyatının önemli eserlerinden Batı’ya Yolculuk romanının beyaz perdeye uyarlaması olan Yasak Krallık filminin konusunu ve oyuncularını öğrenmek isteyenler internet üzerinden araştırmalarına devam ediyor. Peki Yasak Krallık filmi konusu nedir, oyuncuları kimlerdir? Yasak Krallık filmi ne zaman vizyona girdi? 

Yasak Krallık filmi konusu nedir?

Kafayı Kung-fu ile bozmuş Amerikalı ergen Jason, mahallesindeki zorba gençlerin hışmından kurtulmak için tesadüfen mitolojik Maymun Kral'ı kurtarmak için Antik Çin'e esrarengiz bir yolculuk yapmak durumunda kalır. Jason’ın yapacağı bu yolculuk gerçek hayata döndüğünde onu bambaşka bir kişiye dönüştürecektir. 

Yasak Krallık

Yasak Krallık filmi oyuncuları kimler?

Yasak Krallık filminin oyuncu kadrosunda şu isimler yer alıyor:

Jackie Chan - Yaşlı Sekmen ve  Lu Yan

Jet Li - Monkey King

Michael Angarano - Jason 

Liu Yifei - Altın Ok

Collin Chou - Jade Warlord

Bingbing Li - Ni Chang

Yasak Krallık filmi ne zaman vizyona girdi? 

Yasak Krallık filmi 9 Mayıs 2008 tarihinde sinemada gösterime girdi. 

Kürşat Muratcan Kılıç
kursat@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal