Oğuzhan Koç’un eski sevgilisi Zeynep Koçak kimdir? Zeynep Koçak nereli ve kaç yaşında?

Çok Güzel Hareketler Bunlar’ın ilk jenerasyonunun iki başarılı ismi Oğuzhan Koç ve Zeynep Koçak, bugünlerde yeniden gündemde. Bunun nedeni ise Zeynep Koçak’ın ‘’Hiç aldatıldın mı?’’ sorusuna ‘’Google’la’’ yanıtını vermesi oldu. Peki Oğuzhan Koç’un eski sevgilisi Zeynep Koçak kimdir? Zeynep Koçak nereli ve kaç yaşında? İşte konu hakkında merak edilenler...

23.08.2022-16:14 - (Son Güncelleme: 23.08.2022-16:14) Oğuzhan Koç’un eski sevgilisi Zeynep Koçak kimdir? Zeynep Koçak nereli ve kaç yaşında?

Sosyal medyada sık sık paylaşımlarda bulunan eski Çok Güzel Hareketler Bunlar oyuncusu Zeynep Koçak, Instagram hesabı üzerinden takipçileriyle soru cevap etkinliği düzenledi. Zeynep Koçak’ın bir takipçisinin ‘’Hiç aldatıldın mı?’’ sorusuna ‘’Google’la’’ yanıtını vermesi güzel oyuncunun Oğuzhan Koç’a gönderme yaptığı şeklinde yorumlandı. Peki Oğuzhan Koç’un eski sevgilisi Zeynep Koçak kimdir? Zeynep Koçak nereli ve kaç yaşında? 

Zeynep Koçak konuya açıklık getirdi

Sosyal medyada verdiği cevapla çok konuşulan Zeynep Koçak Oğuzhan Koç iddialarına açıklık getirdi. Instagram hesabından verdiği cevabın Oğuzhan Koç’a gönderme olmadığı söyleyen Koçak, ‘’Sevgili arkadaşlar, dün geceden beri uyuyamıyorum çıkan haberlerden dolayı. Beni sürekli takip edenler çok iyi bilir ki "google it" her soru cevapta mutlaka yazdığım bir şeydir. Burada da atıfta bulunduğum 7-8 sene önce biten ilişkim değil, Youtube kanalımda bu konuyla alakalı yaptığım geyiklerdir. Bu güne kadar bir kere bile bu konuyla alakalı konuşmadım, konuşmam da... Neredeyse ilkokul aşkım denecek kadar geçmişte kalmış bir ilişkiyle alakalı hiç konuşmam. Ben yanlış anlaşıldığım için özür dilerim. Ama siz de bu iki insanın en güzel gününe günler kala gündemi bununla meşgul etmeyin lütfen. Sevgiler...” diye konuştu.

iOğuzhan Koç Zeynep Koçak

Oğuzhan Koç’un eski sevgilisi Zeynep Koçak kimdir? 

Zeynep Koçak, 27 Ağustos 1983 tarihinde dünyaya geldi. TED Ankara Koleji ve Çankaya Üniversitesi Hukuk Fakültesi mezunu olan Koçak öğrenim süresi boyunca klip ve kısa film yönetmenliği yaptı. "Tik Tak" animasyon kısa filmi Cannes dahil uluslararası yirmiden fazla festivalden ödül aldı.

Çok Güzel Hareketler Bunlar’ın ilk jenerasyonunda yer alan isimlerden birisi olan Koçak, o dönemde Oğuzhan Koç ile aşk yaşamıştı. Fakat ikili bir süre sonra ayrıldı.

Zeynep Koçak, 2009’da Neşeli Hayat’ta, 2010’da Çok Film Hareketler Bunlar’da, 2016’da Küçük Esnaf filminde rol almıştı.

Kürşat Muratcan Kılıç
kursat@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal