Alparslan Büyük Selçuklu yeni sezon ne zaman başlayacak? TRT 1 Alparslan Büyük Selçuklu 28. bölüm fragmanı yayınlandı

TRT 1 ekranlarında yayınlanan Alparslan Büyük Selçuklu dizisinin yeni sezonundan ilk görüntülerin yer aldığı 28. bölüm fragmanı yayınlandı. Hayranları bu haberle beraber dizinin yeni sezonunun başlama tarihini merak etmeye başladı. Peki Alparslan Büyük Selçuklu yeni sezon ne zaman başlayacak? Yanıtı haberimizde...

04.09.2022-15:22 - (Son Güncelleme: 04.09.2022-15:22) Alparslan Büyük Selçuklu yeni sezon ne zaman başlayacak? TRT 1 Alparslan Büyük Selçuklu 28. bölüm fragmanı yayınlandı

Ekranların tarih temalı dizilerinden birisi olan Alparslan Büyük Selçuklu dizisinin yeni sezonu hakkında önemli bir gelişme yaşandı. Milyonlarca kişinin TRT 1 ekranlarında heyecanla takip ettiği dizinin yeni sezonunun ilk bölümü olan 28. bölümünün fragmanı yayınlandı. Bu gelişme ile beraber dizinin hayranları Alparslan Büyük Selçuklu dizisinin ne zaman başlayacağını öğrenmek için arama motorlarını meşgul ediyor. Peki Alparslan Büyük Selçuklu yeni sezon ne zaman başlayacak?

Alparslan Büyük Selçuklu yeni sezon ne zaman başlayacak?

Yayınlanan yeni bölüm fragmanıyla beraber Alparslan Büyük Selçuklu dizisinin ne zaman başlayacağı sorusu netlik kazandı. 

Alparslan Büyük Selçuklu yeni sezoni

Alparslan Büyük Selçuklu 2. yeni sezonu, 19 Eylül 2022 Pazartesi günü TRT 1’de ekrana gelecek. Dizinin yeni sezonunda  Kayra Zabcı dışında Serhat Tutumluer, Bora Cengiz, Umut Karadağ ve Öykü Gürman da yer alacak. 

Akli Film yapımı imzalı, yönetmenliğini Sedat İnci'nin yaptığı, senaryosunu Emre Konuk'un kaleme aldığı Alparslan Büyük Selçuklu dizisi, yeni sezonda da reyting sıralamasının zirvesine talip olacak. 

Kürşat Muratcan Kılıç
kursat@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal