2021 TEKNOFEST Nerede, Nasıl Gidilir?

TEKNOFEST 2021 için geri sayıl başladı. Dünyanın en büyük Havacılık, Uzay ve Teknoloji Festivali olan TEKNOFEST bu sene de ziyaretçilerine koronavirüs gölgesi altında ağırlayacak. Peki, TEKNOFEST nerede ve ne zaman olacak?

21.09.2021-11:10 - (Son Güncelleme: 23.09.2021-14:41) 2021 TEKNOFEST Nerede, Nasıl Gidilir?

Türkiye'nin en büyük festivali TEKNOFEST başladı. Birbirinden farklı sürprizlerin bulunduğu festivalde Türkiye'nin savunma sanayii araçları sahne alacak. Pek çok yarışma ve etkinlik de katılımcıların karşısında yerini alacak. Festival pazar günü sonlanacak. TEKNOFEST nerede yapılacak sorusu, toplum içerisinde gündem konusu olmuş durumda. Birbirinden özel etkinlikler ile yaşanacak. TEKNOFEST'e katılmak isteyenler, başvurularını TEKNOFEST'in internet adresinden yapabilecek.

TEKNOFEST 2021 NEREDE VE NE ZAMAN?

Yapılan açıklamaya göre, her yıl büyük bir ilgi, merak ve heyecan ile birlikte takip edilen, dünyanın en büyük Havacılık, Uzay ve Teknoloji Festivali olan TEKNOFEST, 21 - 26 Eylül tarihleri aralığında İstanbul Atatürk Havalimanı'nda yaşanacak.

TEKNOFEST KATILIM BAŞVURUSU NASIL YAPILIR?

Katılımcıların ilk olarak TEKNOFEST'in web sitesi üzerinden online kayıt yaptırması ve kayıt esnasında HES Kodu ile beraber istenen bilgileri girmeleri lazımdır.

Online kayıt işleminin tamamlanmasının ardından festivale ziyarete gelen kişiler iki doz Kovid-19 aşısını yaptırmışsa ya da önceden Kovid-19 hastalığını geçirip tek doz koronavirüs aşılarını oldukları takdirde sisteme entegre edilmiş HES kodu üzerinden de sağlanan kontrol ile alana girebilecekler.

Kovid-19 aşısı olmamış ve/veya tek doz aşı olmuş bireylerden ise alana giriş yapmalarından önce son 48 saatte yapılmış, negatif sonuç bulunduran PCR testi istenecek ve kontrolü de sisteme entegre edilmiş HES kodu sisteminden yapılacak.

18 YAŞININ ALTINDAKİLER TEKNOFEST'E NASIL KATILIR?

Elde edilen bilgilere göre, festivali ziyarette bulunacak olan 18 yaş altındakiler için kayıt olma zorunluluğu yokken festival alanına HES kodu göstererek refakatçileri ile beraber giriş yapabilecek.

TEKNOFEST'E NASIL GİDİLİR?

TEKNOFEST Yönetim Kurulu Başkanı Selçuk Bayraktar, metronun bakım nedeniyle alana kadar gelmediğini, bu sebeple de ring seferleri düzenleneceğini söyledi. Bayraktar ek olarak 10 binin üzerinde araç park kapasitesinin de ziyaretçiler için oluşturulduğunu açıklamasına ekledi.

T3 Vakfı Mütevelli Heyeti Üyesi ve Sanayi ve Teknoloji Bakan Yardımcısı Mehmet Fatih Kacır da ring seferleri hakkında Kuleli Metrobüs İstasyonu, Şirinevler Metro İstasyonu, Yeşilyurt Tren İstasyonu'ndan 6 gün süresince gün boyu ring seferlerinin bulunacağını ifade etti.

TEKNOFEST ZİYARET SAATLERİ

Türkiye'nin önde gelen teknoloji şirketleri, kamu, medya kuruluşları ile birlikte üniversitelerin de bulunduğu 74 kurum ile beraber düzenlenen TEKNOFEST, bu yıl 21 - 26 Eylül tarihlerinde 09.00 - 19.00 saatleri aralığında ziyarete açık olacak.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

En Çok Okunanlar

Modal