2 Mart 2021 Survivor'da Kim Elendi?

Yapımcılığını ve sunuculuğunu Acun Ilıcalı'nın üstlendiği Survivor, yayınlandığı günler en çok izlenen program olmaya devam ediyor. 2 Mart'ta yayınlanan bölümü kaçıran vatandaşlar ise hangi yarışmacının elendiğini merak ediyor. Peki 2 Mart 2021 Survivor'da kim elendi? Survivor'da elenen isim kim oldu?

03.03.2021-17:57 - (Son Güncelleme: 03.03.2021-17:57) 2 Mart 2021 Survivor'da Kim Elendi?

TV8 ekranlarının sevilen yarışma programı Survivor, reyting listesindeki yerini korumaya devam ediyor. 2 Mart akşamı yayınlanan bölümde seyircilerden en az oyu alarak adaya veda eden isim belli oldu. Bölümü izlemeyen vatandaşlar ise hangi yarışmacının elendiğini merak ediyor. Peki 2 Mart 2021 Survivor'da kim elendi? Survivor'da elenen isim kim oldu? Survivor'da kim gitti?

SURVİVOR'DA KİM ELENDİ?

Oynanan sembol yarışının ardından karşı karşıya gelen ünlüler ve gönüllüler takımı, iletişim oyunu için kıyasıya mücadele etti. Oyunun galibi ise gönüllüler takımından Ayşe ve Berkan oldu. Gönüllüler takımı, 9-7'lik skorla yarışmanın galibi oldu. Bununla birlikte 2 Mart akşamı ekrana gelen yarışmada kim elendi soru da cevap buldu.

İzleyiciler tarafından yapılan SMS oylaması sonucunda ünlüler takımından Batuhan Karacakaya birinci olurken gönüllüler takımından ise Ayşe birinciliği elde etti. SMS oylamasında en az oyu alarak elenen isim ise Çağman oldu.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

En Çok Okunanlar

Modal