15 Temmuz Şehitler Köprüsü'nden Kaçak Geçiş Hataları Düzeltilecek

AK Parti İstanbul adayı Binali Yıldırım'dan 15 Temmuz Şehitler Köprüsü için yazılan cezalarla ilgili açıklama geldi. Yıldırım, geçiş ihlali için verilen cezaların düzeltileceğini söyledi.

10.05.2019-14:36 - (Son Güncelleme: 10.05.2019-14:29)

Cumhur İttifakı İstanbul adayı Binali Yıldırım 23 Haziran İstanbul seçimleri ve 15 Temmuz Şehitler Köprüsü'nden kaçak geçiş yapan araçlarla alakalı önemli açıklamalar yaptı. Yıldırım, geçiş ihlalleri için verilen cezaların düzeltileceğini ifade etti.

Binali Yıldırım'ın açıklamalarından öne çıkanlar şu şekilde:

"ORTAK PROGRAMLAR GERÇEKLEŞTİRECEĞİZ"

"Malum cumhur ittifakına devam ediyoruz. Sayın Bahçeli İstanbul'da kampanyasını, faaliyetlerini sürdürecek biz de aynı şekilde bazı ortak programları yapacağız.

"İBB İLE KONUŞTUK, DÜZELTİYORLAR"

15 Temmuz Şehitler Köprüsü'nde yasak geçişlerle alakalı hayli cezalar oluşmuştu. Bu cezalar yapılan bir düzenlemeyle silinmişti. Ondan sonraki uygulamalarda da gene bazı yanlış anlaşılmalardan sebeple gene cezalar kesilmeye başlamış. Birinci sınıf araçlar; Doblo ve benzeri dışında diye UKOME kararı olduğu için ceza yazılmaya başlanmış... Bu kararı da İBB ile konuştuk düzeltiyorlar, inşallah bundan sonra birinci sınıfa giren taksi, doblo benzer araçlar olsun herhangi bir biçimde cezalı geçiş olmayacak. Bu şekilde vatandaşlarımızın mağduriyeti giderilmiş olacak. İBB, Pazartesi toplantısında gene İstanbul'u ilgilendiren AK Parti grubunun önerileri var, onları görüşecek."

Son Dakika Gündem Haberleri için aşağı kaydırın.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal