14 Yaşında Olan Çocuk Lüks Otomobille Kazaya Karıştı

İstanbul'un Esenler ilçesinde 14 yaşındaki çocuk lüks otomobille kaza yaptı. Kazada 14 yaşındaki çocukla aynı otomobilde bulunan bir kişi hafif şekilde yaralandı.

15.01.2022-12:40 - (Son Güncelleme: 15.01.2022-14:42)

İstanbul Esenler'de 14 yaşında olan çocuğun kullanmış olduğu, lüks otomobil ile hafif ticari araç çarpıştı. Ters yöne dönen hafif ticari araca arkasından gelen başka bir araç daha çarprı. 14 yaşında olan çocuk sürücü, olay yerine gelen babasıyla beraber polis merkezine götürüldü.

KAZA ESENLER TUNA MAHALLESİ'NDE YAŞANDI

Elde edilen bilgilere göre, kaza, dün saat 13.00 sularında Esenler Tuna Mahallesi'nde yaşandı. İddialara göre, üzerinde kimliği olmayan 14 yaşındaki çocuğun kullanmış olduğu, 34 EIA 404 plakalı lüks otomobil ile caddede sola manevra yapan Tayfun Kaya'nın kullanmış olduğu hafif ticari araç birbiriyle çarpıştı.

Kazada savrularak ters yöne dönen hafif ticari araca arkasından gelen 34 EKH 374 plakalı hafif ticari araç da çarptı. Kaza anı bir iş yerinin güvenlik kamerası tarafından an be an kaydedildi.

Trafik kazası

OLAY YERİNE GELEN BABAYLA BİRLİKTE 14 YAŞINDAKİ ÇOCUK POLİS MERKEZİNE GÖTÜRÜLDÜ

Kazada 14 yaşında olan sürücü ile birlikte aynı otomobilde bulunan bir kişi de hafif bir şekilde yaralandı. İhbar üzerine olay yerine polis ve sağlık ekipleri sevk edildi. Polis ekipleri 14 yaşında olduğunu ifade eden sürücüyü ve kaza sonrası olay yerine gelen babasını polis merkezine götürdü. 14 yaşında olan sürücünün üzerinde kimlik de olmadığı elde edilen bilgiler arasında yer aldı.

Kazaya karışan hafif ticari araç sürücüsünün kardeşi Numan Kaya, 'Bizim araç sola manevra yaparken karşıdan gelen genç çocuk kullandığı otomobil hızla vurdu. Bizim araç savrulunca başka bir araca çarptı. Çocuk kendisinin 14 yaşında olduğunu söyledi.' ifadelerini kullandı.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal