Ankara Kahramankazan'da Korkunç Trafik Kazası: 6 ölü, 3 Yaralı

Ankara'nın Kahramankazan ilçesinde iki otomobilin kafa kafaya çarpıştığı kazada 6 kişi hayatını kaybetti, 3 kişi yaralandı.Korkunç kazanın detayları haberimizde…

11.12.2021-12:40 - (Son Güncelleme: 11.12.2021-14:16) Ankara Kahramankazan'da Korkunç Trafik Kazası: 6 ölü, 3 Yaralı

Aynı araba da yolculuk eden ve meydana gelen korkunç kaza sonucunda yaşamını yitiren 5 kişinin, bir akrabalarının cenazesine katılmak için Eskişehir'den ilçeye geldiği öğrenildi.Akıllara durgunluk veren kaza haberi Ankara'nın Kahramankazan ilçesinden geldi. Öğrenilen son bilgilere göre Yusuf Öğüt kontrolünke ki  otomobil, Kahramankazan-Ankara kara yolu 16. kilometredeki FSM Bulvarı İmrendi Kavşağı'nda, Mustafa T'nin kullandığı araç  ile çarpıştı.

6 KİŞİ HAYATINI KAYBETTİ

Kazada, otomobil sürücüsü Öğüt (59) ile aynı arabada yolculuk eden Sultan Öğüt (56), Nevzat Öğüt (37), Burcu Sağlam (28), Nezahat Cıbıroğlu (40) ve diğer otomobildeki Abdullah Kocabaş (37) yaşamını yitirdi. Mustafa T, Mahmut P. ve Mahmut ‘nin ise durumu ağır.

YARALILARIN TEDAVİSİ DEVAM EDİYOR

Korkunç kazadan yaralı kurtulanlar ambulanslarla Ankara'daki hastanelere kaldırıldı. Cenazeler, cumhuriyet savcısının olay yerindeki incelemesini tamamlamasının ardından Kahramankazan Devlet Hastanesi morguna gönderildi.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal