11 kişiyi taşıyan uçak korkunç bir şekilde düştü: Olay yerine ekipler sevk edildi!

Kamerun’da içerisinde 11 yolcu bulunan uçak kalktıktan kısa bir süre sonra düştü. Olay yerine ekiplerin sevk edildiği öğrenildi.

12.05.2022-12:37 - (Son Güncelleme: 12.05.2022-12:37) 11 kişiyi taşıyan uçak korkunç bir şekilde düştü: Olay yerine ekipler sevk edildi!

Kamerun'da 11 kişiyi taşıyan yolcu uçağının henüz öğrenilmeyen bir nedenle kalkıştan kısa bir zamanın ardından düştüğü aktarıldı. Kazada ölü ya da yaralı olduğuna dair henüz resmi bir açıklama gelmezken, söz konusu olayla alakalı soruşturma yürütülüyor.

Ekipler sevk edildi

Kamerun'da içerisinde 11 kişinin bulunduğu küçük bir yolcu uçağının kalktıktan kısa bir zaman sonra düştüğü, olay yerine ise acil olarak kurtarma ekiplerinin gönderildiği aktarıldı.

11 kişiyi taşıyan uçak korkunç bir şekilde düştü: Olay yerine ekipler sevk edildi!

Gelen bilgilere göre, Kamerun Ulaştırma Bakanlığı’nın yaptığı açıklamalar doğrultusunda, dün Yaounde Nsimalen Uluslararası Havaalanı'ndan kalkan 11 kişinin yer aldığı küçük bir uçak kalkıp kısa bir zaman ilerledikten sonra başkent Yaounde'nin yaklaşık 150 kilometre kuzeydoğusunda ormanlık bir araziye düştüğü aktarıldı. Bakanlıktan gelen açıklama doğrultusunda, Yaounde-Belabo seferini gerçekleştiren uçak kuleyle irtibatta sorun yaşadı ve ardından enkazı ormanlık alanda bulundu. Kazadan sonra olay yerine kurtarma ekiplerinin gönderildiği ifade edilirken, kazada ölü ya da yaralıya dair resmi kaynaklardan henüz resmi bir açıklama gelmedi.

Kazanın sebebi henüz ortaya çıkmazken, söz konusu düşmeyle alakalı soruşturma başlatıldı.

Tarık Bulduk
tarikbuldk@gmail.com
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal