İsrail'den Türkiye'ye gelecek uçakta panik anlar: Telefona gönderilen fotoğraf ortalığı karıştırdı!

İsrail’den Türkiye’ye sefer yapma hazırlığında olan bir uçakta yaşananlar büyük korku ve paniğe neden oldu. Uçakta bulunan yolcuların telefonuna bir anda kaza yapmış uçak görselleri düştü.

10.05.2022-15:34 - (Son Güncelleme: 10.05.2022-15:34) İsrail'den Türkiye'ye gelecek uçakta panik anlar: Telefona gönderilen fotoğraf ortalığı karıştırdı!

İsrail Ben Gurion Havalimanı’nda sefer yapmaya hazırlanan Türk uçağında garip bir olay meydana geldi. Uçak yolcularının cep telefonuna gelen uçak fotoğrafları sebebiyle, uçuş durduruldu. İsrail güvenlik güçleri söz konusu uçakta bazı incelemeler yapmaya başladı.

Kabin ekibine bildirildi

Alınan bilgiler doğrultusunda, Anadolujet'in Tel-Aviv İstanbul seferini gerçekleştirecek olan yolcu uçağı 165 yolcusuyla birlikte kalkış yapmak için pist başına doğru harekete geçti. Bu esnada uçakta bulunan yolcuların cep telefonuna bir fotoğraf geldi. Bluetooth uygulaması aracılığıyla düşen bir uçak fotoğrafı iletildi. Fotoğrafları görünce aniden panik olan yolcular, durumu kabin ekibine iletti. Yolcular bu durumu kabin ekibine söyledikten sonra uçağın kaptan pilotu Ben Gurion Havalimanı Hava Trafik Kontrol Kulesi ile iletişime geçerek durumu aktardı. Kalkış pozisyonuna giden uçak, park yerine geri döndürüldü. İsrail güvenlik güçleri uçakta bazı incelemeler yaparken, fotoğrafın kim tarafından telefonlara iletildiği ise henüz tespit edilemedi.

İncelemelerden sonra uçağın önümüzdeki saatlerde İstanbul'a varmak üzere havalanması öngörülüyor.

Tarık Bulduk
tarikbuldk@gmail.com
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal