Haber 365
Haberlere Hızlı Erişin Son Dakika Haberleri ve Gelişmeleri Anında, Herkesten Önce Öğrenmek İçin;
Takip Et

Teröristlerin İtirafları: Bittik Tükendik

Cinderesi'nde sağ ele geçirilen 5 terörist : Bazı örgüt üyeleri 'Türk askerinin bu kadar kararlı savaştığını görmedim' diyordu. Panik ve korku Burseya Dağı'nın alınmasıyla başladı.

12.03.2018-09:35 - (Son Güncelleme: 12.03.2018-09:34) Teröristlerin İtirafları: Bittik Tükendik

Türk Silahlı Kuvvetleri'nce (TSK) Suriye'nin Afrin bölgesinde terör örgütlerine karşı yürütülen Zeytin Dalı Harekâtı sürerken, Cinderesi bölgesinde sağ olarak yakalanan YPG'li 5 teröristin ifadeleri, örgütün tükenme noktasına geldiğini gözler önüne serdi. Kafr Cannah köyündeki terör örgütüne ait kamptan silahlarını bırakarak kaçan 5 terörist ifadelerinde şunları anlattı:

SİVİL YALANI TUTMADI

Andok Kendal (32): Türkiye için söyledikleri 'Sivilleri öldürüyorlar' algısı tutmadı. Yayımlanan o fotoğraflar internet sitelerinden kopyalanmış sahte resimlerdi. Kampın haberleşmede kullandığı bilgisayarında kayıtlı olan adreslere Türkiye'den ve birçok Avrupa ülkesinden, "Yıllardır 3.5 milyondan fazla Suriyeli'ye tek başına bakan Türkiye için 'Sivilleri öldürüyorlar' yalanınız tutmuyor. Bunları yayımlamayın" diye yorumlar yazılıyordu. Ama o yorumlar siliniyordu.

TÜRK ASKERİ YPG'Yİ BİTİRECEK

Hasan Rubar (39): Türk Askeri YPG'yi bitirecek. Günlerdir telsizlerimizden bizimkiler hep "Bittik tükendik. Asker bizi burayı bitirecek. Acele yardıma gelin Tüm arkadaşlar vuruldu" şeklinde anonslar geçiyordu.

Son Dakika Gündem Haberleri için aşağı kaydırın.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal
Daha fazla içerik yok
;