Başbakan Taşeron İşçilere İyi Haberi Verdi!

Başbakan Binali Yıldırım, taşeron işçiler hakkında sevindiren haberi vererek taşeron işçilerin kadro çalışmalarının tamamlanmasına çok az bir zaman kaldığını belirtti.

22.09.2017-14:12 - (Son Güncelleme: 22.09.2017-14:18)

Başbakan Binali Yıldırım, Türk-İş Başkanı Ergün Atalay'la bir araya geldi. Başbakan Yıldırım gerçekleştirdiği görüşmenin ardından yaptığı konuşmada, taşeron işçiler hakkında sevindiren haberi verdi. Başbakan taşeron işçilerin kadro çalışmalarının tamamlanmasına çok az bir zaman kaldığını belirtti.

ARTIK GÜNDEMDE OLMAYACAK

Başbakan Yıldırım yaptığı ziyarette Ergün Atalay ile ilgili taşeron mevzusunu tartıştıklarını ifade etti. Başbakan, ‘Taşeron mevzusunu gündemden kaldıracağız. Farklı alternatif yollar dikkate alınacak şekilde çalışmalar bitecek. Bu sene bitmeden bu duruma son nokta koyulacak.’ dedi.

BAŞBAKAN’DAN KUZEY KORE AÇIKLAMASI

Başbakan Binali Yıldırım yaptığı açıklamada Barzani Yönetimi’nin onca tehdide ve karşı çıkmalara rağmen ısrarla gerçekleştirmek için hazırlandığı referanduma yönelik çarpıcı ifadeler kullandı.

Başbakan Yıldırım, ‘Bağımsızlık referandumu ulusal güvenlik konularımızdandır. Bütün haklarımızı sonuna kadar kullanacağız’ diyerek, ‘Yapılması düşünülen referandum bölgedeki Kürt kardeşlerimiz için hayırlı sonuçlar doğurmayacaktır. Demografik yapısı türlü çalışmalarla değiştirilmeye uğraşılan Kerkük, aslen yüzde 74’ü Türkmenlerden oluşan bir yerdir. Bundan dolayı yapısı değiştirilmeye çalışılan referandum doğru kişilerle atılan bir adım değildir. Söz konusu referanduma nerden bakılırsa bakılsın Kuzey Irak yönetiminin bu çabadan vazgeçmesi en doğrusu olacaktır.’ açıklamasını yaptı.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal