Haber 365
Haberlere Hızlı Erişin Son Dakika Haberleri ve Gelişmeleri Anında, Herkesten Önce Öğrenmek İçin;
Takip Et

Cem Yılmaz Zeytin Dalı Harekatı'na da Tepkisiz Kaldı

Cem Yılmaz'ın Zeytin Dalı Harekatıyla ilgili tweet atmaması takipçilerinin gözünden kaçmadı.

06.02.2018-15:23 - (Son Güncelleme: 06.02.2018-18:19) Cem Yılmaz Zeytin Dalı Harekatı'na da Tepkisiz Kaldı

Teröre destek veren akademisyenler KHK'larla görevden uzaklaştırıldığında sonuna kadar siyaset yapan Cem Yılmaz, Mehmetçik Afrin'de çarpışırken iki kelime destek mesajı bile yayınlamıyor.

15 TEMMUZ'DA TEK KELİME MESAJ YAYINLAMADI

15 Temmuz gibi, milletin iradesine silah zoruyla el konulmaya çalışıldığı, bu amaçla milletin üstüne füze atıldığı zorlu günlerde milletin yanında olduğuna dair tek kelime mesaj paylaşmamıştı ünlü oyuncu Cem Yılmaz.

O korkunç günlerde millet canı pahasına tankların önüne durup, helikopterlerin ateş altında tuttuğu bölgelere korkusuzca akın ederken, milletin gönlünü ferahlatacak aydın dayanışmasına(!) bir türlü şahit olamamıştık.

AKADEMİSYENLER SÖZ KONUSU OLUNCA, SİYASETİN KRALINI YAPIYORDU

Ardından devletin içinde yuvalanmış, devletin verdiği maaşla geçimini sağlayan ancak terör örgütlerinin sözcüsü gibi hareket eden akademisyenler, çıkarılan KHK'larla bir bir görevden uzaklaştırılırken, 15 Temmuz'daki sessizliğinin aksine Cem Yılmaz anında mesaj üstüne mesaj yayınlamış, üniversite hocalarına desteğini sunmuştu.

ZEYTİN DALI HAREKATI HAKKINDA YİNE SUSKUN

Aynı Cem Yılmaz, yine milletin Mehmetçik'le tek yürek halinde Afrin'deki Zeytin Dalı Harekatı'nı takip ettiği şu günlerde, yine sessizliğe büründü.

CEM YILMAZ KİMDİR ?

Cem Yılmaz, 23 Nisan 1973 yılında İstanbul'da doğdu. İlkokulu Mehmet Akif İlkokulu'nda tamamladı. Ortaokulda Bahçelievler Kazım Karabekir Ortaokulu'nu, sonrasında da Etiler Anadolu Otelcilik ve Turizm Meslek Lisesi ve Boğaziçi Üniversitesi Turizm ve Otel Yönetimi bölümünü bitirdi.

Karikatüre olan ilgisi ve yeteneği sayesinde üniversite yıllarında Leman isimli mizah dergisinde çalışmaya başladı. İlk gösterisini dergide çalıştığı yıllarda, Leman Kültür Merkezi'nde gerçekleştirdi. Sonrasında Beşiktaş Kültür Merkezi'nde sahne almaya başladı ve burada düzenlediği gösteriler ile adını duyurmayı başararak günümüze kadar toplamda 4.000'den fazla kez sahneye çıktı. 1998'de Her Şey Çok Güzel Olacak isimli filmle sinema sektörüne adım attı. İçlerinde Türk Sineması'nın en sevilen filmleri arasına girmiş olan G.O.R.A., A.R.O.G, Hokkabaz ve Yahşi Batı gibi yapımların da bulunduğu 10 filmde rol aldı ve 3 filmde seslendirme sanatçısı olarak çalıştı.

Çeşitli reklam filmlerinde de oynamıştır.İlk olarak Panasonic marka cep telefonlarının reklam filmlerinde oynamıştır.Daha sonra askere gitmeden önce, içinde askere gitmeyi de konu eden Mavi Jeans reklamlarında oynadı.Bundan sonra sırasıyla, Telsim reklamlarında, Doritos, Opet ve Türk Telekom reklamlarında oynadı.

"CMYLMZ Fikir Sanat" Cem Yılmaz'ın kurmuş olduğu sinema, televizyon, sahne ve diğer medyalar için yapımlar tasarlayan ve uygulayan bir fikir-sanat üretim şirketidir. G.O.R.A ve Hokkabaz filmlerinde beraber çalıştığı Can Yılmaz senarist ve yapımcı; yönetmen yardımcılığı yapmış Murat Dündar yapım sorumlusu ve yardımcı yönetmen olarak Fikir Sanat'ın ekibini oluşturmakta.

Son Dakika Gündem Haberleri için aşağı kaydırın.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal
Daha fazla içerik yok
;