Cumhurbaşkanı Erdoğan, Kartal'da Çöken Binada İncelemeler Yaptı

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Kartal'da çöken binanın enkazında incelemeler yaptı. Erdoğan yapılan çalışmaları yerinde denetledi.

09.02.2019-13:14 - (Son Güncelleme: 09.02.2019-13:06) Cumhurbaşkanı Erdoğan, Kartal'da Çöken Binada İncelemeler Yaptı

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Kartal'da çöken binanın enkazına gitti. Cumhurbaşkanı Erdoğan'a İçişleri Bakanı Süleyman Soylu, Çevre ve Şehircilik Bakanı Murat Kurum, Sağlık Bakanı Fahrettin Koca, İstanbul Valisi Ali Yerlikaya eşlik etti. Erdoğan yanındakilerlerle enkaz başına giderek çalışmalarla ilgili incelemeler yaptı.

"ATILMASI GEREKEN ADIMLARI ATACAĞIZ"

Enkaz bölgesinde inceleme yapılmasının ardından gazetecilere kısa bir açıklama yapan Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, "Cenaze törenine katılacağız, fakat buradan almamız gereken bir çok ders var. Başsavcımız, gerek savcılar, tüm bakan arkadaşlarım çalışmalarına devam ediyor. Ondan sonra biz de oturup değerlendirmelerimizi gerçekleştireceğiz, atılması gereken adamlarımızı kararlı bir biçimde atacağız." dedi.

SAĞLIK BAKANI ÖLÜ SAYISININ ARTTIĞINI DUYURMUŞTU

İstanbul Kartal'da çöken binanın enkaz çalışmaları esnasında gece 05.30 saatlerinde 1 kişinin daha cansız bedenine ulaşıldı. Bu çerçevede çökmede yaşamını yitirenlerin sayısı 16'dan 17'ye çıktı.

Sağlık Bakanı Fahrettin Koca, Kartal'da çöken binanın enkazından şimdiye dek 17 kişinin cansız bedenine ulaşıldığını açıkladı.

Son Dakika Gündem Haberleri için aşağı kaydırın.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal