Zlatan Ibrahimovic'ten A Milli Takım'ın Yıldızı Hakan Çalhanoğlu Hakkında Dikkat Çeken Sözler!

İtalya Serie A takımlarından Milan formasını terleten İsveçli yıldız Zlatan Ibrahimovic, yeni çıkardığı kitabında A Milli Takım'ın yıldız futbolcusu Hakan Çalhanoğlu hakkında dikkat çeken sözler söyledi.

07.12.2021-11:23 - (Son Güncelleme: 07.12.2021-11:39)

İtalya Serie A takımlarından Milan'da forma terleten tecrübeli dünya yıldızı Zlatan Ibrahimovic'in 'Adrenaline' adında yeni bir kitabı çıktı. İveçli futbolcu Zlatan Ibarahimovic'in, Milan'dan eski takım arkadaşı Hakan Çalhanoğlu hakkında sötlediği sözler gündem oldu.

ZLATAN IBRAHİMOVİC'DEN HAKAN ÇALHANOĞLU HAKKINDA ÇOK KONUŞULACAK SÖZLER

İsveçli yıldız Zlatan Ibrahimovic, çıkardığı kitabında eski takım arkadaşı Hakan Çalhanoğlu'na da değindi. Golcü yıldız milli yıldız hakkında yaptığı açıklamalarla çok konuşuluyor. Zlatan Ibrahimovic, Hakan Çalhanoğlu hakkında yaptığı açıklamada, Inter formasıyla başarılı bir sezon geçiren Hakan Çalhanoğlu'nun transfer süreciyle alakalı 'Eriksen kalp krizi geçirdi dolayısıyla Inter'in bu mevkide bir oyuncuya ihtiyacı oldu. Hakan'a kapı bu şekilde açıldı. Bu olaydan önce Inter'den ya da herhangi bir takımdan ona teklif yoktu' şeklinde açıklamada bulundu.
Ayrıca A Milli Takım'ın yıldız futbolcusunu sevdiğini aktaran Ibra sözlerine, 'Hakan iyi bir çocuk. Sayemde çok gelişti. Kendine güveni ve cesareti yerine geldi. Avrupa şampiyonasında ona ve Rebic'e mesaj atıp, 'Ibra'sız zor değil mi?' dedim. Bana gülme emojisiyle yanıt verdi' şeklinde açıklamalarına devam etti.

HAKAN ÇALHANOĞLU'NUN INTER KARİYERİ GÖZ DOLRUDUYOR

Sezon başında Milan'dan ezeli rakibi Inter'e transferi gerçekleşen Hakan Çalhanoğlu şimdiye kadar çıktığı 17 karşılaşmada 5 gole imzasını atarken 5 kez de asist yapma başarısı gösterdi. Futbolcu son olarak Roma derbisinde kornerden attığı gol ile gerek İtalya basınında gerek dünya spor basınında kendisine geniş yer bulmuştu. Hakan Çalhanoğlu, Roma maçında sergilediği performansla Inter taraftarlarının adeta sevgilisi haline gelmişti.


DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal