Zlatan Ibrahimovic'in Manchester United Yıllarında Maaşından Kesinti Yapılmış!

Dünya futbolunun son dönemde ilerleyen yaşına rağmen en çok dikkat çeken yıldızlarından biri olan Zlatan Ibrahimovic, yeni kitabı Adrenaline'de Manchester United yıllarında yaşadığı anısıyla herkesi şaşkına çevirdi.

06.12.2021-11:17 - (Son Güncelleme: 06.12.2021-11:44)

İtalya'da Milan forması giyen 40 yaşındaki İsveçli yıldız yükselen form grafiğini ilerleyen yaşına rağmen sürdürmeye devam ediyor.

ZLATAN İLGİNÇ ANISINI ANLATTI

Geçtiğimiz günlerde 'Adrenaline' isimli bir kitap çıkaran Zlatan Ibrahimovic, kitabında Manchester United'da forma giydiği dönemde yaşadığı ilginç anısıyla herkesi şaşkına çevirdi.

MANCHESTER'DA MAAŞINDAN KESİNTİ YAPILMA NEDENİ...

Zlatan Ibrahimovic, İngiltere Premier Lig'de Manchester United forması giydiği dönemde ;

' Herkes Manchester United'ı dünyanın en zengin ve en güçlü kulüplerinden biri olarak biliyor. Dışarıdan bana da öyle geliyordu ama orada kendimi dar bir zihniyetin içinde buldum. Bir maç öncesi takımla birlikte oteldeydik. Susadım ve mini barı açıp bir meyve suyu içtim. Maçtan bir süre sonra eve maaş bordrosu geldi. Genelde incelemem ama merak edip baktım, 1 sterlin'lik kesinti gördüm. Kulübü arayıp sordum. 'Maaşımdan neden 1 sterlin kestiniz?' dedim. Mini barda içtiğim meyve suyundan dolayı kesildiği söylendi. 1 sterlin. İnanabiliyor musunuz? İtalya'da asla böyle bir şey olmazdı. Bunlar oyuncuların saygısını kazanan ve fark yaratan detaylar. ' ifadelerini kullandı.

IBRAHİMOVİC'İN MANCHESTER UNİTED PERFORMANSI

İsveçli yıldız Zlatan Ibrahimovic, 2016-2017 sezonunda Fransız ekibi Paris Saint Germain'den bonservis ücreti ödenmeden İngiltere Premier Lig ekibi Manchester United'a transfer olmuştu. Kırmızı şeytanlarda toplamda 53 karşılaşmada süre alan Zlatan, bu karşılaşmalarda 29 gol ve 10 asistlik bir katkı sağlamıştı.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal