Beşiktaş'ta Sergen Yalçın'ın Geleceği Fenerbahçe Derbisine Bağlı!

Beşiktaş yönetimi, Süper Lig ve Şampiyonlar Ligi'nde alınan kötü sonuçlar nedeniyle Sergen Yalçın hakkında kritik karar aldı.

06.12.2021-11:09 - (Son Güncelleme: 06.12.2021-11:53)

Süper Lig devlerinden Beşiktaş'ta işler hiç istenildiği gibi gitmiyor. Beşiktaş son olarak Süper Lig'de Kasımpaşa ile evinde 1-1 berabere kalmıştı. Beşiktaş 1-0 öne geçtiği Kasımpaşa deplasmanından sonradan yediği golle 1-1 berabere ayrılmıştı. Beşiktaş aldığı beraberlikle ligde galibiyet hasretine son verememişti. Siyah beyazlılarda alınan bu beraberlik büyük tepki toplamıştı. Beşiktaş'ta Şampiyonlar Ligi'nde oynanacak olan Dortmund maçından öncesi Sergen Yalçın hakkında önemli bir karar alındığı öğrenildi.

SERGEN YALÇIN'IN GELECEĞİ FENERBAHÇE MAÇINA BAĞLI

Beşiktaş'ta takımın teknik direktörü Sergen Yalçın ile devam etme karası alınsa da teknik adamın gidişatının kötü şekilde devam etmesi durumunda yeni bilgiler gelmeye başladı. Gelen son bilgilere göre Borussia Dortmund maçı sonucunu Avrupa'dan zaten elenildiği için fazla önemsemeyen Beşiktaş yönetimi, Süper ligde oynanacak olan Kaysersipor sınavından da olası kötü bir sonuç alınmasını tölare edecek fakat Fenerbahçe ile oynanacak olan derbi çok büyük önem taşıyor.
Sergan Yalçın'ın, Fenerbahçe maçındaki durumu geleceğini belirleyecek. Derbi mücadelesinin de kaybedilmesi halinde Sergen Yalçın ile yollar ayrılacak.

Hem kendisinin hem takımın daha fazla yıpranmaması için Sergen Yalçın'a görevi bırak isteği iletilecek. Zaten Sergen Yalçın'ın da derbide puan kaybetmesi halinde kendi isteğiyle takımdan ayrılacağı belirtiliyor. Sergen Yalçın'ın bu nedenle şimdiden Fenerbahçe ile oynanacak olan dev derbiye kafa yorduğu aktarılıyor. Sergen Yalçın'ın, Fenerbahçe derbisini mutlaka kazanmak istediği ve dev maç için şimdiden futbolcularına uyarılarda bulunduğu belirtiliyor.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal