Transferde Galatasaray İle Adı Anılan Andrei İvan'dan Açıklamalar Geldi!

Adı sık sık Galatasaray ile anılan Rumen yıldız Andrei İvan'dan sarı kırmızılılara transferiyle alakalı çarpıcı itiraflar geldi.

06.12.2021-10:32 - (Son Güncelleme: 06.12.2021-10:48)

İsmi sarı kırmızılılar ile geçen Rumen yıldız Andrei İvan'dan sarı kırmızılılara transferiyle alakalı açıklamalar geldi. Süper Lig devlerinden Galatasaray'ın, Rumen yıldız Andrei İvan ile yakından ilgilendiği öğrenilmişti. Galatasaray'ın yakından ilgilendiği Rumen futbolcu Andrei İvan'dan transferle ilgili önemli açıklamalar geldi. Futbolcu yaptığı açıklamalarla gerek Galatasaray takımının gerek Galatasaray taraftarlarını heyecanlandırdı.

ANDREİ İVAN'DAN GALATASARAY AÇIKLAMASI GELDİ

Adı sık sık Galatasaray ile anılan Andrei İvan yaptığı açıklamada bulundu. Andrei İvan takımı Criavo'nun Romanya Kupası'nda yarı finale yükselmesinin ardından mikrofonlara konuştu. Romany Kupası'nı kazanmayı çok istediklerini aktaran 24 yaşındaki sol kanat futbolcu, sarı kırmızılıların kendisini istediği yönündeki haberlerin sorulması üzerine yaptığı açıklamada, 'Gurur duyarım' ifadesine yer verdi. Rumen yıldızın bu açıklamasından sonra Galatasaray takımı ve Galatasaray taraftarları heyecanlandı.


ANDREİ İVAN'IN KARİYERİ

Galatasaray'ın transfer döneminde yoğun bir şekilde ilgilendiği Rumen yıldız Andrei İvan kariyerine ilk olarak Romanya'nın Craiova takımının altyapısında başladı. Futbolcu 2017 yılında Rusya'nın Krasnodar takımına transfer oldu. 2018 yılında ise Avusturya'nın Rapid Viyana takımının yolunu tuttu. Rapid Viyana'dan tekrar Rus ekibi Krasnodar'a giden futbolcu, 2019 yılında futbola başladığı Craivo takımına geri döndü.
Sol kanat futbolcusu olan Andrei İvan, ana mevkisi sol kanat olmak üzere sağ kanat ve santrafor olmak üzere oynuyabiliyor. Futbolcu ile ilgili yakın zamanda önemli gelişmelerin olabileceği konuşuluyor. Futbolcunun durumu Galatasaray taraftarları tarafından yakından takip ediliyor.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal