Fenerbahçe'de Vitor Pereira'dan Dikkat Çeken Sözler!

Süper Lig'de beklenilen performansı bir türlü veremeyen Fenerbahçe'de, teknik direktör Vitor Pereira yoğun eleştiriler almıştı. Vitor Pereira'nın kendisine yapılan yoğun eleştirilerden dolayı çevresine dert yandığı öğrenildi.

07.12.2021-10:05 - (Son Güncelleme: 07.12.2021-10:17)

Süper Lig devlerinden Fenerbahçe'nin teknik direktörü Vitor Pereira ile ilgili yeni haberler gelmeye devam ediyor. Süper Lig'de son olarak kendi evinde Çaykur Rizespor'u Kadıköy'de 4-0 yenerek büyük bir moral bulan Fenerbahçe'de takımın teknik direktörü Vitor Pereira'nın bu karşılaşmadaki tavırları dikkatlerden kaçmadı. İlk 3 gole direk sevinmeyen sadece 4. gole tepki gösteren Portekizli teknik adamın yönetime son derece kırgın olduğu aktarıldı.

VİTOR PEREİRA YÖNETİME SİTEM ETTİ

Fenerbahçe'deki geleceği tartışma konusu olan ve yoğun eleştirilen alan Portekizli teknik adam Vitor Pereira, geçtiğimiz hafta içinde Karagümrük'ün İtalyan hocası Farioli ile görüşülmesinin yazılı ve görsel medyada yazılıp çizilmesinden dolayı yönetime oldukça kırgın olduğu aktarıldı.
Portekizli teknik adam Vitor Pereira'nın yakın çevresine, 'Ben tüm hayatımı Fenerbahçe'ye adadım. Eşimi ve çocuklarımı Portekiz'e gönderip tesislere kapandım. Buna rağmen destek görmüyorum. Yönetim iddialar hakkında bana sahip çıkan tek bir açıklama dahi yapmadı. Beni çok yalnız bıraktılar. Ben de insanım ve benim de destek ve motivasyona ihtiyacım var' dediği öğrenildi. Portekizli teknik adam Vitor Pereira, Çaykur Rizespor maçının sonrasında yaptığı basın toplantısında da birlik ve beraberliğe özellikle dikkat çekmişti. Fenerbahçe'nin teknik adamı Vitor Pereira'nın, Fenerbahçe'deki geleceği gerek Fenerbahçe takımı gerek Fenerbahçeli taraftarlar tarafından yoğun bir şekilde takip ediliyor. Futbolcunun takımla yollarını ayırması halinde yerine gelecek isim ise şimdiden çok konuşuluyor.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal