Adı Fenerbahçe İle Anılan Eden Hazard'ın Real Madrid Bonservisini Belirledi!

Bir süredir Real Madrid'den ayrılacağı konuşulan ve adı Süper Lig devlerinden Fenerbahçe ile anılan Eden Hazard için istenen bonservis ücreti belli oldu.

06.12.2021-17:25 - (Son Güncelleme: 06.12.2021-17:29) Adı Fenerbahçe İle Anılan Eden Hazard'ın Real Madrid Bonservisini Belirledi!

İspanya La Liga takımlarından Real Madrid'de forma terleten Belçikalı yıldız Eden Hazard, büyük umutlarla transfer olduğu İspanyol ekibinden ayrılmayı düşündüğü öğrenilmişti. 2019'da Real Madrid'in yaklaşık 115 milyon euro gibi astronomik bir bonservis bedeli karşılığında İngiltere Premier League ekibi Chelsea'den büyük umutlarla transfer edilen yıldız futbolcu Hazard, özellikle yaşadığı sakatlıklar dolayısıyla Real Madrid'de çok az forma şansı buldu ve İspanyol devinde istenilen performansı veremedi. Eden Hazard'ın bu anlamda takımdan ayrılması gündeme geliyor. Takımdan ayrılması gündemde olan futbolcunun bonservis ücretiyle alakalı yeni gelişmeler yaşanıyor.

EDEN HAZARD'IN BONSERVİSİ BELLİ OLDU

Real Madrid teknik ekibi ve yöneticilerinin gözden çıkardığı belirtilen Belçikalı futbolcunun eski takımı Chelsea'nin yanı sıra Arsenal ve Newcastle United ile anılan futbolcu, İspanyol basınında yer alan haberlere göre Real Madrid yöneticilerinden 'ayrılabilirsin' mesaını aldı.
Futbolcu ile iletişime geçen Real Madrid yetkilileri, 25 milyon euro bonservis bedeli karşılığında Eden Hazard' transfere izin vereceklerini aktardı. Futbolcuyu devre arasında satmak isteyen İspanyollar, zorunlu satın alma opsiyonu olması durumunda ise yaza kadar kiralama seçeneğine de kabul olmuş durumda. Belçikalı yıldız Eden Hazard tarafının ise Real Madrid'den ayrılmaya sıcak baksa da bunu sezon ortasında değil, yaz transfer döneminde yapmak istediği belirtildi.
2019'da Real Madrid'e transfer olan 30 yaşındaki yıldız futbolcu, 54 karşılaşmada forma terletti ve sadece 5 gol atarken 9 kez de asist yaptı.

EDEN HAZARD'IN ADI FENERBAHÇE İLE ANILIYORDU

Fenerbahçe'nin, Real Madrid'den ayrılması gündemde olan yıldız futbolcuyu kiralama formülüyle kadrosuna katabileceği gündemde yer alıyordu. İlerleyen günlerde Belçikalı yıldız ile ilgili önemli gelişmelerin olabileceği belirtiliyor.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal