Paris Saint Germainli Kylian Mbappe'den Transfer Açıklaması Geldi!

Paris Saint Germain'in, Fransız yıldızı Kylian Mbappe yaptığı bir röportajda kontrat görüşmeleri ve transfer geleceği hakkında konuştu.

06.12.2021-17:00 - (Son Güncelleme: 06.12.2021-17:00) Paris Saint Germainli Kylian Mbappe'den Transfer Açıklaması Geldi!

Fransa Ligue 1 takımlarından Paris Saint-Germain'in formasını terleten Fransız yıldız Kylian Mbappe uzun zamandır Avrupa basınının manştlerini süsleye yeni kontrat görüşmeleri ve İspanyol devi Real Madrid'e transfer iddiaları hakkında açıklamalar yaptı.

KYLİAN MBAPPE'DEN ÇOK KONUŞULACAK AÇIKLAMALAR

Kylian Mbappe, PSG'den ayrılma durumuyla ilgili yaptığı açıklamada 'Bilmiyorum. Biraz zamana ihtiyacım var. Kolay bir karar değil. Her ihtimalde çok büyük bir takımda oynuyor olacağım. Daha önce takımdan ayrılmadığı için üzgün hissettiğinin altını çizen Fransız oyuncu, 'Yine de üçüncü ligde oynamıyorum. Şampiyonlar Ligi'nde şampiyonluk hedefleyen bir kulüpteyim. Paris'te yaşıyorum, ailemle beraber mutluyum. Her zaman söylediğim gibi ayrılmayı düşünmemin sebebi başka şeyler keşfetmek istemem.' ifadelerine yer verdi.

KYLİAN MBAPPE SPORTİF DİREKTÖR LEONARDO'NUN TRANSFERE İZİN VERMEMESİ NEDENİYLE TAKIMDA KALMIŞTI

İsmi çok uzun süredir İspanya La Liga ekibi Real Madrid ile geçen ve Madrid ekibinin kadrosuna katmak istediği Kylian Mbappe, takımın sportif direktörü Leonardo'nun transfere izin vermemesi dolayısıyla Real Madrid'e transfer olmamıştı.

KYLİAN MBAPPE SERBEST OYUNCU OLACAK

Özellikle Lionel Messi'nin takıma katılması ve Brezilyalı yıldız Nermay'ın varlığı nedeni ile PSG'den ayrılmak istediği öne sürülen Fransız yıldız çıkan haberlere göre takımdan aldığı sözleşme uzatma tekliflerini reddetti. 22 yaşındaki futbolcunun kontratı bu sezon sonunda sona erecekken, yeni sözleime imzalanmaması durumunda Kylian Mbappe önümüzdeki yaz herhangi bir takıma bonservis bedeli olmaksızın imza atabilecek.
Monaco'dan transfer olduğu PSG'de çok kısa sürede büyük etki yapan Kylian Mbappe, PSG'de çıktığı 192 maçta 141 gol atıp 74 kez de asist yaptı.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal