Paris Saint Germain'in Başkanı Nasser Al-Khelafi'den Kylian Mbappe Açıklaması Geldi!

Paris Saint Germain Başkanı Nasser Al-Khelaifi, sözleşmesi gelecek yaz sona erecek olan Kylian Mbappe ile ilgili dikkat çeken açıklamalarda bulundu.

30.11.2021-17:24 - (Son Güncelleme: 30.11.2021-17:24) Paris Saint Germain'in Başkanı Nasser Al-Khelafi'den Kylian Mbappe Açıklaması Geldi!

Fransız devi Paris Saint-Germain'in'in başkanı Nasser Al-Khelaifi, takımdan ayrılması gündemde olan Fransız yıldız Kylian Mbappe hakkında çok konuşulacak açıklamalarda bulundu. PSG başkanının Mbappe hakkında yaptığı açıklamalar büyük ses getirdi. Gözler yapılan açıklamanın ardından Fransız dünya yıldızı Kylian Mbappe'ye doğru çevrildi.

NASSER AL-KHELAİFİ'DEN DİKKAT ÇEKEN KYLİAN MBAPPE AÇIKLAMASI

Al - Khelaifi, Fransız yıldız Kylian Mbappe ile ilgili olarak, 'Kylian, harika bir oyuncu, Ne istediğini çok iyi biliyor, biz de tabii ki" ifadelerini kullanırken, 'sözleşme görüşmeleri devam ediyor mu' şeklinde gelen soruya ise "Umarım devam ediyordur" açıklamasına yer verdi. PSG başkanının yaptığı açıklamalar futbol dünyasının gündeminde büyük dikkat çekti.

REAL MADRİD'İN KYLİAN MBAPPE'YE YAPTIĞI TEKLİF REDDEDİLDİ

Gelecek yaz Paris Saint Germain ile sözleşmesi sona erecek olan Fransız yıldızın adı transfer döneminde Real Madrid ile anılıyordu. Real Madrid Başkanı Florentino Perez, geride kalan hafta yapmış olduğu açıklamada, 2020 yaz transfer sezonunda Kylian Mbappe için 200 milyon euro'luk teklif yapıldığını fakat bu teklifin reddedildiğini duyurmuştu.
Diğer taraftan 22 yaşındaki yıldız isim, şimdiye kadar her fırsatta kariyerinde Real Madrid formasını terletmek istediğini aktarmıştı. Paris Saint Germain'in, Fransız yıldızı Kylian Mbappe ile ilgili olan gelişmeler gerek Paris Saint Germain cephesinde gerek futbol dünyasında büyük ses getirdi. Futbolcu ile ilglili yakın zamanda daha sıcak gelişmelerin yaşanması bekleniyor.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal