Fenerbahçe İle Karşılaşacak Olan Çaykur Rizespor'da Yannick Bolasie Antrenmana Alınmadı!

Süper Lig ekiplerinden Çaykur Rizespor'da Fenerbahçe maçı öncesinde Yannick Bolasie, antranmana alınmadı.

30.11.2021-16:53 - (Son Güncelleme: 30.11.2021-17:05) Fenerbahçe İle Karşılaşacak Olan Çaykur Rizespor'da Yannick Bolasie Antrenmana Alınmadı!

Süper Lig'de Fenerbahçe'nin kendi evinde Çaykur Rizespor'u konuk edeceği kritik Süper Lig karşılaşması öncesi Karadeniz ekibi Çaykur Rizespor'da önemli gelişmeler yaşanıyor. Çaykur Rizespor'da, Fenerbahçe ile oynanacak maç öncesi yeni sezonda büyük umutlarla transfer edilen yıldız futbolcu Yannick Bolasie, antrenmana alınmadı.

HAMZA HAMZAOĞLU YANNİCK BOLASİE'Yİ İDMANA ALMADI

Çaykur Rizespor, teknik direktörü Hamza Hamzaoğlu yönetiminde Ziraat Türkiye Kupası'nda çarşamba günü oynanacak olan Ankaraspor maçının hazırlıkları tamamlandı. Hamza Hamzaoğlu antrenman sonrası futbolcularıyla toplantı yaptı. Hamza Hamzaoğlu, Yukatel Kayserispor maçından önce kampa katılmayan Yannick Bolasie'yı konuşmanın ardından takım idmanına almayarak tesislere yolladı.
Takımda sakatlığı bulunan Selim Ay ve Dabo takımdan ayrı çalışırken, futbolcular ısınma hareketlerinin ardından pas çalışmaları yaptı. Karadeniz ekibi Çaykur Rizespor'da yaşanan bu sıcak gelişmeler gerek Rizespor camiasında gerek Rizesporlu taraftarlar tarafından büyük dikkat çekti. Çaykur Rizesporlu taraftarlar disiplinsiz tavırlar sergileyen Yannick Bolasie'ye yoğun eleştiriler yaptılar.


YANNİCK BOLASİE HAYAL KIRIKLIĞI OLDU

Yaz trasfer sezonunda çok büyük umutlarla transfer edilen Yannick Bolasie sergilemiş olduğu performansla atmacalar adına resmen hayal kırıklığı oldu. Kongolu yıldız İngiltere Premier gibi bir üst ligden köklü takım Everton'da transfer edilmişti. Futbolcu, Rizespor'da geride kalan dönemde beklentilerin altında kalarak tepkileri üzerine çekti. Kongolu futbolcu pek çok önemli takımın formasını terletti. Bolasie, İngiltere'de Aston Villa, Everton, Crystal Palace ve Portekiz'de Sporting gibi köklü takımların formasını terletmeyi başardı.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal