Eski Trabzonsporlu Eddie Newton, Medipol Başakşehir İle Anlaşma Sağladı!

Ülkemizde son olarak kısa bir süre Trabzonspor'da görev alan Eddie Newton, sürpriz bir şekilde Spor Toto Süper Lig'de yeni bir takımla anlaştı.

30.11.2021-16:29 - (Son Güncelleme: 30.11.2021-16:44) Eski Trabzonsporlu Eddie Newton, Medipol Başakşehir İle Anlaşma Sağladı!

Spor Toto Süper Lig'de 2019-2020 ve 2020-2021 sezonları arasında kısa bir süre Trabzonspor'da yardımcı antrenör, geçici antrenör ve teknik direktörlük görevleri yapan İngiliz futbol adamı Eddie Newton, bordo mavili kulüpten 2020-2021 sezonunun sonunda görevden ayrılmıştı.

SON GÖREVİ TRABZONSPOR

Eddie Newton, Trabzonspor'da görevinden ayrılmasının ardından herhangi bir kulüp ile anlaşma sağlamamıştı.

NEWTON'UN TRABZONSPOR PERFORMANSI

Bordo mavili kulüpte toplamda 9 karşılaşmada takımın başında yer alan Eddie Newton, bu karşılaşmalarda 3 galibiyet 2 beraberlik ve 4 mağlubiyet almıştı.

TÜRKİYE KUPASI KAZANMIŞTI

Eddie Newton aynı zamanda Trabzonspor'da görev aldığı dönemde 2019-2020 sezonunda Türkiye Kupası'nın kazanılmasında pay sahibi olmuştu.

SÜPER LİG'E GERİ DÖNDÜ

49 yaşındaki İngiliz futbol adamı Eddie Newton beklenmedik bir şekilde Trabzonspor macerasının ardından Spor Toto Süper Lig'e geri döndü.

Eddie Newton - Başakşehir

MEDİPOL BAŞAKŞEHİR'DE GÖREV YAPACAK

Spor Toto Süper Lig ekiplerinden Medipol Başakşehir ile anlaşma sağlayan Eddie Newton yeni görevinde İstanbul'da görev yapacak.

BAŞAKŞEHİR'DEN YAPILAN RESMİ AÇIKLAMA

Medipol Başakşehir kulübünden Eddie Newton ile ilgili yapılan resmi açıklamada ;

' Kulübümüz, İngiliz futbol adamı Eddie Newton’u Strateji ve Planlama Direktörlüğü görevine getirmiştir. Newton, Yönetim ve A Takım teknik direktörüne bağlı olarak aşağıdaki görevlerden sorumlu olacaktır: Oyuncu izleme departmanının organizasyonu ve işleyişi. Kiralık oyuncu departmanının organizasyonu ve takibi. Altyapı - A Takım entegrasyonunun geliştirilmesi. Uluslararası kurum ve kulüpler ile koordinasyonunun yönetilmesi. Eddie Newton’a ailemize hoş geldin diyor, başarılar diliyoruz. ' ifadelerine yer verildi.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal