Ziraat Türkiye Kupası yarı final eşleşmeleri belli oldu mu? Ziraat Türkiye Kupası yarı final maçı hangi tarihte, ne zaman oynanacak, hangi kanalda?

Ziraat Türkiye Kupası’nda çeyrek final maçlarının da tamamlanmasıyla birlikte gözler yarı final karşılaşmalarının başlama tarihine çevrildi. Peki Ziraat Türkiye Kupası yarı final eşleşmeleri belli oldu mu? Ziraat Türkiye Kupası yarı final maçı hangi tarihte, ne zaman oynanacak, hangi kanalda? Tüm soruların yanıtları haberimizde...

05.03.2022-23:02 - (Son Güncelleme: 05.03.2022-23:03) Ziraat Türkiye Kupası yarı final eşleşmeleri belli oldu mu? Ziraat Türkiye Kupası yarı final maçı hangi tarihte, ne zaman oynanacak, hangi kanalda?

Ziraat Türkiye Kupası’nda geçtiğimiz hafta içinde oynanan çeyrek final maçlarının sonucunda yarı finale kalan 4 takım da belli oldu. Kıran kırana geçen 90 dakikalar sonunda Trabzonspor, Alanyaspor, Sivasspor ve Kayserispor yarı finale yükselmeyi başardı. Kupada çeyrek final mesaisinin tamamlanmasıyla birlikte futbol severlerin dikkati yarı final karşılaşmalarına çevrildi. Yarı final karşılaşmalarının tarihleri hakkında bilgi edinmek isteyen kişiler intenet üzerinden araştırmalarını hızlandırdı.

Ziraat Türkiye Kupası yarı final eşleşmeleri belli oldu mu?

Türkiye Kupası’nda yarı finalde mücadele edecek olan Trabzonspor, Sivasspor, Kayserispor ve Alanyaspor arasında nasıl bir eşleşmenin ortaya çıkacağı futbol gündemini meşgul ediyordu. Yarı final eşleşmeleri Trabzonspor - Kayserispor, Sivasspor - Alanyaspor şeklinde gerçekleşti.

Türkiye Kupası

Ziraat Türkiye Kupası’nda bu tura kadar yapılan tüm karşılaşmalar tek maç usulüyle gerçekleşirken yarı final karşılaşmaları çift maçlı eleminasyon sistemiyle yapılacak. Yarı final ilk maçları 19 Nisan 2022, ikinci maçları ise 10 Mayıs 2022 tarihinde gerçekleşecek.

Yarı final ilk maçlarının programı ise şu şekilde:

Trabzonspor - Kayserispor

Sivasspor - Alanyaspor

Yarı final karşılaşmalarının maç saatleri karşılaşmalarının başlamasına kısa bir süre kala belli olacak. Yarı final maçlarında deplasmanda golü kuralı devrede olmayacak. İki maç sonunda rakibini mağlup eden takım Türkiye Kupası’nda finale yükselecek.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal