Fenerbahçe-Trabzonspor maçı ne zaman? Bein Sport 1 FB TS maç saati

Süper Lig'in 28.haftasında oynanacak Fenerbahçe - Trabzonspor karşılaşması için nefesler tutuldu. Fenerbahçe'nin ev sahipliği yapacağı maçın detaylar araştırılmaya başladı. Fenerbahçe - Trabzonspor maçı ne zaman, saat kaçta sorularına yanıt arayan futbol severler için detaylar haberimizde yer almaktadır.

05.03.2022-20:44 - (Son Güncelleme: 05.03.2022-20:47) Fenerbahçe-Trabzonspor maçı ne zaman? Bein Sport 1 FB TS maç saati

Süper Lig'in puan durumunda ilk sırada yer alan Trabzonspor liderliğini korumaya devam ederken Fenerbahçe ise 46 puan ile 4.sırada bulunmaktadır. Heyecanla beklenen derbi heyecanı ne zaman ve saat kaçta soruları sorulmaya başladı. Fenerbahçe - Trabzonspor maçı ne zaman, saat kaçta sorularının yanıtı haberimizde.

Fenerbahçe Trabzonspor maçı ne zaman?

Fenerbahçe - Trabzonspor maçı ne zaman? 

Süper Lig'in 28.haftasında gerçekleşecek Fenerbahçe ve Trabzonspor karşılaşmasında zirve yarışı devam ediyor. 6 Mart Pazar akşamı saat 19.00'da oynanacak derbi mücadelesine yoğun ilgi gösteren Fenerbahçe taraftarı, Ülker Stadı'nda oynanacak maçın tüm biletlerini tüketti.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal